Πιο πολύ και από Βιντεοπαιχνίδι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πιο πολύ και από Βιντεοπαιχνίδι

Γιώργος Μπουμπούσης

9.00€ -20% 7.20€

Ο Περικλής –ή «Πέρι» για τους φίλους– στον ελεύθερο χρόνο του παίζει φανατικά με τους κολλητούς του παιχνίδια στο διαδίκτυο.
Όταν όμως μαθαίνει πως θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα στη γιαγιά του, στο χωριό, τα σχέδιά του καταρρέουν.
Κι ενώ στην αρχή η επίσκεψη στο χωριό μοιάζει απίστευτα βαρετή, σύντομα ο Περικλής μπλέκει σε μια συναρπαστική ιστορία, εντελώς διαφορετική από όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα…

Χρήστος Δήμος

Χρήστος Δήμος (Εικονογράφος)

Ο Χρήστος Δήμος μεγάλωσε παίζοντας σ΄ ένα χωριό των Ιωαννίνων που το λένε Κουτσελιό. Από μικρό παιδί του άρεσε να ζωγραφίζει. Αυτή η αγάπη του για το σχέδιο τον οδήγησε μεγαλώνοντας στην Αθήνα, να προσπαθεί ν΄ ανακαλύψει τον κόσμο της εικόνας. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την τέχνη του κινουμένου σχεδίου. Το μεγάλο του όνειρο όμως ήταν να κάνει παιδική εικονογράφηση, έτσι επιστρέφοντας από το Λονδίνο εγκατέλειψε το κινούμενο σχέδιο και αφοσιώθηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Έχει εικονογραφήσει 90 τίτλους βιβλίων. Επίσης έχει εικονογραφήσει το βιβλίο Γλώσσα Γ’ Δημοτικού "Τα απίθανα μολύβια". Το 2005 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο που έχει γράψει και εικονογραφήσει, "Ο Ντομάτας Πατατιάς". Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών τεχνών Ελλάδος, του κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και του Αισώπου και πρώην μέλος Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 1999 έως σήμερα έχει διδάξει εικονογράφηση και σκίτσο σε ιδιωτικές σχολές στην Αθήνα και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στα Ιωάννινα.


Γιώργος Μπουμπούσης

Γιώργος Μπουμπούσης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Μπουμπούσης γεννήθηκε στο Κιάτο. Είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει αποφοιτήσει από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
22x15
Βάρος:
0.281 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση