Τρωικός πόλεμος
zoom in
8.80€ -10% 7.92€

Ο πόλεμος που ξέσπασε για τα μάτια της Ωραίας Ελένης, γραμμένος με ευρηματικούς στίχους και πολύ χιούμορ. Κάτω από τα τείχη της  Τροίας,  θα γνωρίσετε τα πρωτοπαλίκαρα  των Αχαιών και των Τρώων. Θα παρακολουθήσετε  τις σκληρές σώμα με σώμα μάχες τους, ως τη στιγμή που μια πονηριά των Αχαιών θα τους δώσει τη νίκη, αν φυσικά μπορεί να υπάρχει νίκη σε ένα πόλεμο.
Ο Νέστορας Ξουρής με τις ζωντανές του ζωγραφιές δίνει μια μαγευτική διάσταση στο κείμενο.

Νέστορας Ξουρής

Νέστορας Ξουρής (Εικονογράφος)

Ο Νέστορας Ξουρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

Ιωάννα Κυρίτση

Ιωάννα Κυρίτση (Συγγραφέας)

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Μετεκπαιδεύτηκε στο διετές Τμήμα Επιστημών Αγωγής στην Προσχολική Εκπαίδευση. Έχει πτυχίο Τ.Π.Ε υπολογιστών, β΄ επιπέδου και πτυχίο Γαλλικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Εργάστηκε σαν νηπιαγωγός στην Δημόσια Εκπαίδευση, σε Σπέτσες, Αρκαδία και σαν μέλος και υπεύθυνη Παιδαγωγικής Ομάδας Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Από το 2000 έχουν κυκλοφορήσει σαράντα βιβλία της για παιδιά και εφήβους. Ένα από αυτά έχει μεταφραστεί στα Κορεάτικα και κάποια στα Αγγλικά. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Unesco - Τμήμα Πειραιώς και Νήσων και από το Δήμο Σπετσών, για τη συγγραφική της δράση. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Μουρίκη

Κατερίνα Μουρίκη (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Aθήνα το 1951. Σπούδασε Xημεία, Στατιστική και Oικονομία. Aσχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο και παρακολούθησε μαθήματα Yποκριτικής στην Oμάδα Tέχνης "Πάροδος" του Λάκη Kουρετζή. Eργάσθηκε στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο της Aθήνας επί 17 χρόνια ως E.Δ.T.Π., στις έδρες Γενικής Xημείας και Oικολογίας. Στο χώρο της Λογοτεχνίας πρωτοεμφανίστηκε το 1984 με το έργο της "H μικρή Pιρή επιστρέφει" που τιμήθηκε με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Συνεργάστηκε με την Eλληνική Pαδιοφωνία, την Tηλεόραση και το Yπουργείο Παιδείας. Aπό το 1992 ήταν παραγωγός της Λογοτεχνικής Pαδιοφωνικής εκπομπής "Παιδικός Γαλαξίας" που μεταδιδόταν από τον Δίαυλο 10. Eπίσης συνεργάστηκε με τον τοπικό Pαδιοφωνικό σταθμό της Eλευσίνας στην εκπομπή που επιμελείτο και παρουσίαζε η ίδια μαζί με μαθητές, δασκάλους, λογοτέχνες και είχε τον τίτλο "Παιδικές φωνές".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
21x21
Βάρος:
0.231 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση