Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τηλεπικοινωνιακά συστήματα

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα
Περιέχει:
Εισαγωγή, Αρχή θεωρίας Σημάτων, Τυχαίες Διαδικασίες και Θόρυβος, Αναλογικές Επικοινωνίες, Μετατροπή Αναλογικού Σήματος σε Ψηφιακό, Ψηφιακή Εκπομπή και Λήψη, Ψηφιακή Διαμόρφωση, Ψηφιακές Διαμορφώσεις Υψηλής Φασματικής Αποδοτικότητας, Ψηφιακές Επικοινωνίες σε Κανάλια με Διασυμβολική Παρεμβολή, Ο συγχρονισμός στις Ψηφιακές Επικοινωνίες, Παραρτήματα Α: Η Gaussian συνάρτηση -Q B:Η έννοια του Decibel (dB) Γ: Τιμές συνάρτηση Bessel Πρώτου Είδους, Δ: Φίλτρα, Ευρετήριο.

24χ17 εκ., 830 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.65 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα), 621.382 (Τηλεπικοινωνία - Δίκτυα)
ISBN: 978-960-418-552-8
ISBN (10ψήφιο): 960-418-552-7
Βάρος: 1.9 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γεώργιος Κ. Καραγιαννίδης είναι καθηγητής ψηφιακών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2000 έως τον Ιούνιο του 2004 εργαζόταν σαν Ερευνητής στο Ινστιτούτο Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπισης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Από το 2004 έως το 2009 ήταν Επικ. Καθηγητής, από το 2009 έως τον Μάιο του 2014 ήταν Αναπ. Καθηγητής και από τον Μάιο του 2014 είναι Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχν. Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι κυριότερες ερευνητικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν Ασύρματες Ψηφιακές Επικοινωνίες, Συνεργάσιμα συστήματα επικοινωνίας, Ασύρματες οπτικές επικοινωνίες, Δορυφορικές επικοινωνίες, Τηλεπικοινωνιακά συστήματα πολλαπλών εισόδων και εξόδων, κ.λ.π. Ήταν Editor for Fading Channels & Diversity στο διεθνές περιοδικό IEEE Transactions on Communications, στο IEEE Communications Letters και EURASIP Journal of Wireless Communications & Networking. Από τον Ιανουάριο του 2012 είναι Editor-in-Chief στο διεθνές περιοδικό IEEE Communications Letters. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Senior Member του IEEE. Το 2015 συγκαταλέχτηκε στην παγκόσμια λίστα των 3000 επιστημόνων-ερευνητών του ιδρύματος Thomson Reuters που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή κατά την προηγούμενη χρονιά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.