Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Technical English Basics
Συγγραφείς:   Annemarie Schimpf, Astrid Grote - Wolff,


Technical English Basics
Τα "Τεχνικά Αγγλικά - Βασικού επιπέδου" απευθύνονται σε μαθητευόμενους βιομηχανικών -τεχνικών επαγγελμάτων. Εκτός τούτου είναι κατάλληλα για τη διάθεση τους σε επαγγελματικές, τεχνικές και τεχνολογικές σχολές. Βασιζόμενο στις γνώσεις της αγγλικής οι οποίες αποκτήθηκαν στη γενική υποχρεωτική εκπαίδευση αυτό το διδακτικό βιβλίο, καθιστά δυνατή την επεξεργασία βασικών καθώς και επαγγελματικά εξειδικευμένων περιεχομένων (νοημάτων, σημασιών). Παράλληλα, το κέντρο βάρους εστιάζεται σε χώρους που αφορούν την τεχνική της βασικής μηχανολογίας των μεταλλικών κατασκευών, του αυτοκινήτου, των υπολογιστών της ηλεκτρονικής, των ηλεκτρονικών υπολογιστών της οικοδομικής της βιοτεχνολογίας και του περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά συνδεδεμένα και εξειδικευμένα κείμενα, καθώς και διάλογοι που συμπληρώνονται με πολυάριθμες ασκήσεις, διαμορφώνουν μια αξιόλογη βάση για τον τρόπο προσανατολισμού του μαθήματος. Τα κείμενα προσφέρουν επίσης στις προτεινόμενες δραστηριότητες μια πληθώρα ασκήσεων. Μεγάλη αξία δίνεται στην εκπαίδευση της αναγνωστικής ικανότητας, η οποία αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία μέσω του νέου κανονισμού που ρυθμίζει τα μεταλλουργικά και ηλεκτρολογικά επαγγέλματα. Οι μαθητές παρακινούνται στη συνέχεια να ανταλλάσσουν σκέψεις και προβληματισμούς που σχετίζονται με την τεχνολογία, ώστε με αυτό τον τρόπο να βελτιώνουν ενεργά τη γραπτή και προφορική τους επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα. Ένα πλούσιο, βασικό και εξειδικευμένο επαγγελματικό λεξιλόγιο διαμορφώνει μια ουσιαστική προϋπόθεση για την κατανόηση επίσης περίπλοκων τεχνικών συσχετίσεων (συνδέσεων).

Η γραμματική απεναντίας καταλαμβάνει μόνο ένα μικρό χώρο. Αποφεύχθηκε η επανάληψη των γραμματικών δομών, προκειμένου οι μαθητευόμενοι να μην εγκλωβιστούν σε συγκεκριμένα κείμενα. Όμως ορισμένες γραμματικές ασκήσεις συμπληρώνουν στην κατάλληλη θέση τις γραμματικές δραστηριότητες.

Εξαιτίας του επιδιωκόμενου συνεπούς σχεδίου του, βάσει της εφαρμόσιμης πρακτικής των ειδικών κειμένων και διαλόγων που επεξεργάζονται και εμπεδώνονται πάντα με τη βοήθεια περισσοτέρων δραστηριοτήτων, το βιβλίο θεωρείται αρκετά κατάλληλο για αυτόνομες σπουδές και για την καλύτερη προετοιμασία των εξετάσεων πιστοποίησης. Το σύνολο από τις λίστες του λεξιλογίου που παρουσιάζεται σε παράρτημα, καθιστά δυνατή μια απρόσκοπτη αναζήτηση αγγλικών εννοιών και ελληνικών μεταγλωττίσεων.

24χ17 εκ., 176 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 620.014 21 (Μηχανική - Ορολογία - Αγγλικά)
ISBN: 978-960-508-172-0
ISBN (10ψήφιο): 960-508-172-5
Βάρος: 0.28 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
21.20
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.