Το Φουσκοχώρι
zoom in

Το Φουσκοχώρι είναι υπέροχο: με πανέμορφα μικρά σπιτάκια, σκαρφαλωμένο σʼ έναν καταπράσινο λόφο δίπλα στο ποτάμι, βλέπει μια απέραντη πεδιάδα. Και το πιο φοβερό; Κάθε απόγευμα στο Φουσκοχώρι φτιάχνουν φούσκες! Φούσκες από σοκολάτα, σαντιγί, φράουλα, πεπόνι, φούσκες με άρωμα θαλασσινό ή βουνίσιο, κι άλλες πολλές που δεν τις βάζει ο νους σας!

Εύα Ιεροπούλου

Εύα Ιεροπούλου (Συγγραφέας)

Η Εύα Ιεροπούλου σπούδασε γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και βιολοντσέλο, ενώ συγχρόνως παρακολούθησε μαθήματα μουσικοπαιδαγωγικής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσ/νίκης. Ασχολείται με τη διδασκαλία μουσικής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και με τη σύνθεση και παραγωγή εναλλακτικών συνθεμάτων για παιδιά. Έχει εκδώσει δύο παιδικά μουσικά CD: "Το πράσινο μούσκαριό" (2000), "Τα πώς και τα γιατί" (2003).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σάντρα Ελευθερίου

Σάντρα Ελευθερίου (Εικονογράφος)

Η Σάντρα Ελευθερίου ζει και εργάζεται στη Λάρνακα. Σπούδασε γραφικές τέχνες και από το 2004 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας εικονογράφος. Το 2008 και το 2009 πήρε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό εικονογράφησης που προκήρυξε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου, ενώ το 2009 και το 2010 έλαβε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου. Είναι η εικονογράφος που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Τιμητική Λίστα του ΙΒΒΥ 2012. Παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή όπου έχει επίσης βραβευτεί.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση