Ταξίδι εκλογών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ταξίδι εκλογών

Μυθιστόρημα

Μαρία Αθανασοπούλου

8.00€ -24% 6.08€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604461134

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Γκοβόστης

Ένα μικρό κορίτσι και μία ηλικιωμένη γυναίκα, που οι συγκυρίες της ζωής τις έφεραν πολύ κοντά, βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη και σιγά σιγά, λιθαράκι λιθαράκι, κρίκο με κρίκο χτίζεται ανάμεσά τους μία ακατάλυτη σχέση. Μία σχέση που ίσως να νικάει ακόμη και τον θάνατο.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει η Μαργαρίτα αυτό το δώρο που της επιφύλαξε η τύχη έτσι όπως το αντίκρισε μέσα από τις αναρτημένες καταστάσεις με τους διορισμούς των δικαστικών αντιπροσώπων στο Πρωτοδικείο της πρωτεύουσας;

Ένα ταξίδι αναψυχής στην παιδική της ηλικία, γύρω στο τέλος της δεκαετίας του ’50, αποτέλεσε την αφετηρία γι’ αυτήν τη μεγάλη συναισθηματική προσέγγιση.

Ένα ταξίδι σε κάποια επαρχιακή κωμόπολη, σε μία Ελλάδα τελείως διαφορετική από τη σημερινή και σε μία χρονική περίοδο που οι πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες, καταιγιστικές και, σε μερικά σημεία τους, σκοτεινές.

Όλα αυτά γέννησαν μέσα της την αμφισβήτηση και της έδωσαν τα στοιχεία και τα ερεθίσματα για να καλλιεργήσει τη δική της ματιά στον κόσμο.

- See more at: http://www.govostis.gr/product/1226/taxidi-eklogwn.html#sthash.Q7NRKUs1.dpuf

Μαρία Αθανασοπούλου

Μαρία Αθανασοπούλου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Αθανασοπούλου γεννήθηκε το 1950 στην Πάτρα, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Πολιτικό Τμήμα, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε γιατί η γέννηση της κόρης της τής απορρόφησε τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της. Υπήρξε δικηγόρος Αθηνών και εργάστηκε για παραπάνω από τρεις δεκαετίες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά, και κατοικεί στην Αθήνα. Ασχολείται με το γράψιμο πάρα πολλά χρόνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση