Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ψηφιακή σχεδίαση
(Από τη σκοπιά των συστημάτων)
Συγγραφείς:   William J. Dally, Curtis R. Harting,


Offer
Το εισαγωγικό αυτό εγχειρίδιο παρουσιάζει μια θεώρηση της ψηφιακής σχεδίασης σε επίπεδο συστήματος, και προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζεται ο σπουδαστής για να κατανοήσει, να αναλύσει και να σχεδιάσει ψηφιακά συστήματα. Δεν περιορίζεται στη σχεδίαση απλών συνδυαστικών και ακολουθιακών υπομονάδων, αλλά δείχνει επίσης πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι υπομονάδες για την κατασκευή σύνθετων συστημάτων.
Καλύπτει όλα τα θεμελιώδη γνωστικά στοιχεία που απαιτούνται για την κατανόηση της σύγχρονης σχεδιαστικής πρακτικής, μεταξύ των οποίων:
- η σχεδίαση και η ανάλυση συνδυαστικών και ακολουθιακών υπομονάδων
- η σύνθεση συνδυαστικών και ακολουθιακών υπομονάδων
- η διαμέριση δεδομένων και ελέγχου
- η κατάτμηση και η σύνθεση μηχανών πεπερασμένων καταστάσεων
- οι προδιαγραφές διεπαφών
- ο χρονισμός συστήματος
- ο συγχρονισμός

Διδάσκει κωδικογράφηση Verilog με τρόπο ο οποίος εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία συντήρησης, και επιτρέπει στον σχεδιαστή να απαλλαγεί από μεγάλο μέρος των πιο ανιαρών εργασιών αναθέτοντάς τες σε εργαλεία CAD.
Καλύπτει τις θεμελιώδεις έννοιες της λογικής σχεδίασης, παρουσιάζοντας μια αποδοτική μέθοδο για τη σχεδίαση συνδυαστικής λογικής και μηχανών καταστάσεων, τόσο χειρωνακτικά όσο και με χρήση σύγχρονων εργαλείων CAD.

Το βιβλίο παρουσιάζει μια πλήρη εισαγωγή στην ψηφιακή σχεδίαση μέσα από ακριβείς και σαφείς εξηγήσεις, εκτενή παραδείγματα, και online αρχεία κώδικα Verilog. Το υλικό διδασκαλίας συμπληρώνεται με διαφάνειες διαλέξεων και εργαστήρια. Χωρίς καμία προαπαιτούμενη γνώση των ψηφιακών εννοιών, το εγχειρίδιο αυτό είναι ιδανικό για προπτυχιακά μαθήματα ψηφιακής σχεδίασης που θα εξοικειώσουν τους σπουδαστές με τη σύγχρονη ψηφιακή πρακτική.

29χ21 εκ., 682 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Επιστήμη Υπολογιστών
Τόπος έκδοσης: Ηράκλειο Κρήτης
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική), 005.307 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Σπουδή και διδασκαλία), 621.381 5 (Ψηφιακά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-524-445-3
ISBN (10ψήφιο): 960-524-445-4
Βάρος: 2.129 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
80.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

56.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.