Φοβού τους Δαναούς!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φοβού τους Δαναούς!

Ευθυμογράφημα

Αμαλία Δάλλες

13.00€ -10% 11.70€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185119218

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Ίαμβος

Έρωτες, ίντριγκες, πάθη θεών τε και ανθρώπων, ηρωισμοί, θρίαμβοι, δόξα, μεγαλεία και άλλα τινά! Αυτό το βιβλίο είναι για εκτόνωση. Διαβάστε το, γιατί με τη χιουμοριστική του διάθεση θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Αμαλία Δάλλες (Συγγραφέας)

Η Αμαλία Δάλλες γεννήθηκε στη Λήμνο. Τελείωσα την Αστική Σχολή (πρώτο Δημοτικό Μύρινας), όπου δίδαξε το 1903 ένας απ΄ τους νεότερους Μεγάλους Δασκάλους του γένους ο Δ. Γληνός. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή. Αφού περιπλανήθηκε στα ξένα ως εργαζόμενη νέα, επέστρεψε στο πάτριον έδαφος. Δίδαδαξα ως φιλόλογος καθηγήτρια στο νέο Λύκειο Μύρινας. Άρθρα και ευθυμογραφήματά της δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Λημνιακή Φωνή". Πριν από πολλά χρόνια ασχολήθηκε, ερασιτεχνικά με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό FM 100, βοηθώντας στη σύνταξη προγράμματος και ειδήσεων. Έγραψε ευθυμογραφήματα, για την πρωινή ζώνη. Επίσης τα βράδια ως "παραγωγός εκ του προχείρου" με άλλους φίλους παρουσίασε χιουμοριστική εκπομπή. Από μικρή ήθελε να γίνει ευθυμογράφος. Γνωρίζει καλά Αγγλικά, μέτρια Γερμανικά, λίγα Ιταλικά, λιγότερα Σερβοκροατικά. Θέλω να μάθω Πορτογαλικά, και Ρουμάνικα. Μελετώντας ξένες γλώσσες, βεβαιώνεται ότι η Ελληνική είναι η ωραιότερη γλώσσα του κόσμου, πράγμα το οποίο έχουν υποστηρίξει οι σπουδαιότεροι αλλοδαποί επιστήμονες γλωσσολόγοι.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
200
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Οι έρωτες, οι ίντριγκες, τα πάθη θεών και…

★ ★ ★ ★ ★

Οι έρωτες, οι ίντριγκες, τα πάθη θεών και ανθρώπων αποτυπώνονται με χιουμοριστικό τρόπο σε αυτό το βιβλίο. Θα το πρότεινα ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπου γιατί με έναν ευχάριστο τρόπο θα μπορούσαν να να κατανοήσουν καλύτερα την ιστορία και τη μυθολογία.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 19/10/2016)