Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Theory and Practice of Teaching English as a Foreign Language
Συγγραφέας:   Ιάκωβος Τσιπλακίδης


Theory and Practice of Teaching English as a Foreign Language
Τις βασικές αρχές της διδασκαλίας των αγγλικών ως ξένης γλώσσας περιγράφει ο εκπαιδευτικός Ιάκωβος Τσιπλακίδης στο νέο του βιβλίο με τίτλο "Theory and Practice of Teaching English as a Foreign Language". Παρουσιάζοντας τα νέα δεδομένα στα επιστημονικά πεδία που σχετίζονται με το θέμα (ψυχολογία, γλωσσολογία, νέες τεχνολογίες κ.ά.) το βιβλίο που είναι εξ ολοκλήρου γραμμένο στα αγγλικά έχει δύο βασικούς σκοπούς:
Ο πρώτος είναι να προσφέρει μια σύνοψη των σημαντικότερων πρόσφατων ερευνητικών δεδομένων στο πεδίο της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και ο δεύτερος είναι να παρουσιάσει τη σχέση ανάμεσα στη θεωρία και στην καθημερινότητα της διδασκαλίας στη σχολική τάξη.
Καταγράφοντας ρεαλιστικές προτάσεις, παραδείγματα και στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν από τους δασκάλους, το βιβλίο διαπνέεται από τη φιλοσοφία ότι τα επιστημονικά μοντέλα και τα ερευνητικά δεδομένα πρέπει να εφαρμόζονται στην πράξη από τους εκπαιδευτικούς και όχι απλώς να αναλύονται θεωρητικά.
Το βιβλίο είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα.

21χ14 εκ., 228 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Πάτρα
Ταξινόμιση DDC: 420.24 (Αγγλική γλώσσα - Διδακτικά βιβλία για ξένους), 420.07 (Αγγλική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-9772-28-0
ISBN (10ψήφιο): 960-9772-28-5
Βάρος: 0.35 κιλά
Εκδότης: Το Δόντι
Έτος Κυκλοφορίας: 2015
Γράψε τη δική σου κριτική
10.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.90
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ιάκωβος Τσιπλακίδης γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών). Εργάζεται ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Ιωάννινα. Έχει δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών άρθρων και έχει παρουσιάσει εργασίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται περιλαμβάνουν τη διδασκαλία των αγγλικών ως ξένη γλώσσα, τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην εκπαίδευση, καθώς και τις ανισότητες στο χώρο της εκπαίδευσης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.