Και οι μέρες είναι εφτά!
zoom in
8.00€ -10% 7.20€
Η βδομάδα έχει εφτά πολύ άταχτα παιδιά Κάθε μέρα τα φροντίζει τ΄ αγαπάει, τα νανουρίζει Μα αυτά με τη σειρά τους έχουν τα προβλήματά τους. Τα καλά τους τα στραβά τους κι όλα τους τα μυστικά τους. Είναι εδώ γραμμένα όλα, κολλημένα με μπλε κόλλα. Για να γίνουν οι συστάσεις και να μάθεις και εσύ ποια η μέρα που σου πάει και ποια αυτή που δεν περνάει!
Στέργια Κάββαλου

Στέργια Κάββαλου (Συγγραφέας)

Η Στέργια Κάββαλου γεννήθηκε τον Μάρτη του 1982 στην Αθήνα. Είναι πεζογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μεταφράστρια. Με τη συλλογή διηγημάτων της "Αλτσχάιμερ trance" (εκδ.Τετράγωνο) ήταν υποψήφια στην κατηγορία ΄Πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα΄ του λογοτεχνικού περιοδικού Διαβάζω 2011. Συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών του Ε.ΚΕ.ΒΙ. μετά από πρόταση του ίδιου περιοδικού. Το 2012 έλαβε υποτροφία ενθάρρυνσης από το CNL (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου της Γαλλίας) για το επόμενο βιβλίο της με τίτλο "Αντίστροφα-Love will tear us apart". Με την ποιητική συλλογή της "Πλαστική άνοιξη" ήταν υποψήφια για το "Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη 2014" Αρθογραφεί στον ηλεκτρονικό Τύπο. Είναι απόφοιτος του cultural management μεταπτυχιακού της Παντείου.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βιβή Μαρκάτου

Βιβή Μαρκάτου (Εικονογράφος)

Η Βιβή Μαρκάτου είναι πτυχιούχος του τμήματος θεατρολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του τμήματος γραφιστικής των ΤΕΙ Λαμίας και πτυχιούχος του τμήματος Computer Animation στο University of Portsmouth της Αγγλίας. Επίσης είναι συγγραφέας και έχει πολλές πανελλήνιες διακρίσεις στον χώρο της ζωγραφικής και των κόμικς. Είναι επίσης βραβευμένη ραδιοφωνική παραγωγός υπό την αιγίδα της Unesco για ένα πολιτιστικό αφιέρωμα που είχε κάνει το 2009. Έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικές παρουσιάσεις βιβλίων και έχει σκηνοθετήσει πέντε παραστάσεις για το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
44
Διαστάσεις:
23x22
Βάρος:
0.137 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση