Πονάει να σ' αγαπώ!
zoom in
13.00€ -10% 11.70€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185095185

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Λυκόφως

Στο τρίτο της μυθιστόρημά με τον τίτλο «Πονάει να σ’ αγαπώ», η Δώρα Μοσχονά «ακτινογραφεί» την αντιμετώπιση τριών γενεών γυναικών από την ανδροκρατούμενη ελληνική κοινωνία.

Όλα αρχίζουν στην Κρήτη, λίγο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο φτάνοντας έως τις μέρες μας. Τα χρόνια περνούν, οι εποχές αλλάζουν και κάθε γενιά έχει κάτι να μας αφηγηθεί. Η κυρά-Χαρίκλεια, η Σμαράγδα, η Αλκμήνη, η Ραφαέλα. Ψυχές που περιπλανιούνται ανάμεσά μας και μας ιντριγκάρουν ιδεολογικά και ηθικά. Μαζί τους θα ζήσουμε τον έρωτα, την απόρριψη, την υποταγή, αλλά και την επανάσταση.

Δώρα Μοσχονά

Δώρα Μοσχονά (Συγγραφέας)

Η Δώρα Μοσχονά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Μεγάλωσε στην Πάτρα και πήρε πτυχίο (BSc) Μικροβιολογίας στην Μ. Βρετανία όπου άρχισε το διδακτορικό της με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Herriot-Watt του Εδιμβούργου. Η συγγραφή ήρθε στη ζωή της συμπτωματικά. Ήθελε να καταγράψει και να αποτυπώσει όσα συνέβαιναν γύρω της. Γι΄ αυτό και στα βιβλία της, "Μην ξεχάσεις να πάρεις ανάσα" και "Ο αστερισμός της γλυκύτητας", ήρωας μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους αναγνώστες τους. Το 2015, τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο Μυθιστορήματος από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ), για το μυθιστόρημα "Μάθημα Ζωής".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.256 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση