Ο μαγικός κόσμος του Φεδερίκο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο μαγικός κόσμος του Φεδερίκο

Ένα παραμύθι βασισμένο στον Λόρκα

Σωτήρης Τριβιζάς

14.40€ -10% 12.96€

Μια μέρα του καλοκαιριού ο μικρός Φεδερίκο το σκάει από το πατρικό του σπίτι, περιπλανιέται στους κάμπους και στα λιβάδια της Ανδαλουσίας κι έρχεται αντιμέτωπος με ένα σωρό παράξενες περιπέτειες...

Ένα παραμύθι εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, που μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των παιδικών του χρόνων.

Η έκδοση περιλαμβάνει CD με πέντε μελοποιημένα ποιήματα του Λόρκα, σε μουσική Δημήτρη Μαραμή και ερμηνεία Θοδωρή Βουτσικάκη. Διαβάζει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του εκδότη πατήστε ΕΔΩ

Ίρις Σαμαρτζή

Ίρις Σαμαρτζή (Εικονογράφος)

Η Ίρις Σαμαρτζή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της σχολής Βακαλό με υποτροφία στο Interior Design. Έχει κάνει δύο Bachelor of Arts στο Graphic design και στο Interior Design κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη δραματική τέχνη στην εκπαίδευση και στη θεατρική αγωγή. Είναι μόνιμη συνεργάτης της σχολής Βακαλό και διδάσκει ζωγραφική και κατασκευές σε γνωστό εκπαιδευτήριο. Η εικονογράφηση παιδικών βιβλίων είναι μια ακόμα σημαντική δραστηριότητά της.


Σωτήρης Τριβιζάς

Σωτήρης Τριβιζάς (Συγγραφέας)

Ο Σωτήρης Τριβιζάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1960. Σπούδασε φιλολογία και δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Έγραψε ποιήματα, μελέτες και δοκίμια και μετέφρασε Ιταλούς και Ισπανούς ποιητές και πεζογράφους. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού "Πόρφυρας". Ποιητικές συλλογές: "Το κελυφος", 1982, "Κίβδηλο φεγγάρι", 1984, "Βίος ασωμάτων και άλλα ποιήματα", 1991, "Τραγούδια από τον Λόρκα", 2002, κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
32x24
Βάρος:
0.419 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση