Όνειρο γλυκό... σαν κουραμπιές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όνειρο γλυκό... σαν κουραμπιές

Εύα Κασιάρου

14.90€ -10% 13.41€

"Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι η Αλίσα και έχω πια μεγαλώσει αρκετά για τάρανδος. Όλοι μου λένε ότι ήρθε η ώρα να βρω μια δουλειά. Από μικρή έχω ένα όνειρο. Ένα όνειρο γλυκό... σαν τους κουραμπιέδες που λατρεύω. Να γίνω οδηγός στο έλκηθρό σου. Είναι η μόνη δουλειά που λαχταρώ να κάνω. Καμία άλλη. Μου είπαν ότι όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά πρέπει να στείλει βιογραφικό σημείωμα, για να μάθουν οι άλλοι ποιος είναι και τι ξέρει να κάνει. Ένα τέτοιο σου στέλνω κι εγώ..."

Θα φτάσει άραγε το βιογραφικό σημείωμα της Αλίσας στα χέρια του Άγιου Βασίλη; Πότε;Άραγε θα προφτάσει; Θα πραγματοποιηθεί το όνειρό της που είναι τόσο γλυκό σαν τους κουραμπιέδες;

Αυτό το βιβλίο αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά που σέβονται τη διαφορετικότητα και τις ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες ανθρώπων και ζώων.

Γεωργία Στύλου

Γεωργία Στύλου (Εικονογράφος)

Η Γεωργία Στύλου γεννήθηκε το 1977 στην Κατερίνη. Το 1996 εισήχθη στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εκεί παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας και γλυπτικής. Το 2004 ξεκίνησε σπουδές γραφιστικής (ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης) και μετά την αποφοίτησή της ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Δουλειές της φιλοξενούνται σε βιβλία που έχουν εκδοθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Είναι μητέρα δυο παιδιών και ζει στην Θεσσαλονίκη.


Εύα Κασιάρου (Συγγραφέας)

Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός, για να μην σταματήσει το παιχνίδι μεγαλώνοντας. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία και από το 2002 μέχρι το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου". Ασχολείται αρκετά χρόνια με την παιδική λογοτεχνία συγγράφοντας παιδικά μυθιστορήματα, παραμύθια και θεατρικά έργα που έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς. Παραμύθια της επίσης έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο" και "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού". Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Μαγικός Κόσμος του Παιδικού Βιβλίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
ΠΑΤΡΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29χ21
Βάρος:
0.309 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση