Ενα Ξωτικό στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ενα Ξωτικό στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μου

Εύη Ψάλτη

7.00€ -10% 6.30€

Ο Μαυρίκιος είναι πολέμιος των παραμυθιών μέχρι που ένα ατύχημα που προκαλεί η ανιψιά του στο διαδίκτυο, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Λούη, ένα ξωτικό που ζει μέσα σε μια ιστοσελίδα για παιδιά.
Η παρουσία του Λούη στη ζωή του θα κάνει τον Μαυρίκιο να αλλάξει γνώμη για τα παραμύθια και όλους τους φανταστικούς ήρωες του κόσμου των παιδιών.

Εύη Ψάλτη (Συγγραφέας)

Η Εύη Ψάλτη μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε ψυχολογία στην Ελλάδα και στην Μ. Βρετανία και ειδικεύτηκε στην συστημική θεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Από παιδική ηλικία ασχολήθηκε με την λογοτεχνία, κυρίως ποίηση και εξέδωσε τις ποιητικές συλλογές " Αντάρτη Νου Μου" (1973) και " Με Φάλτσα τη Φωνή" (1977). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά (1976). Αργότερα η εμπειρία της στη Συμβουλευτική ατόμων, ζευγαριών, οικογενειών και ομάδων εμπλουτίζει το έργο της με θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία. Έργα της που κυκλοφόρησαν με τα "Ελληνικά Γράμματα": "Παραμυθοτράγουδα." (1994), "Χριστούγεννα στο Μικρό Γαλάζιο Πλανήτη"(1996),"Το νεραϊδοπαίδι του νερού"(1997). Έργα της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Bookstars: ,"Όταν ο Πολύφημος σφάλισε το μάτι του", "Το φτερό του Θεραπευτή Αετού". Θεατρικά έργα: "Η μαγεία της σκέψης" (2015) σε μουσική Στ. Ουλκέρογλου, σκηνοθεσία Χ. Πανώρα. "Ένα ξωτικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου" (Bookstars 2015) όπερα για παιδιά σε μουσική Ε.Μαρκουλάκη, σκηνοθεσία Τ. Αρσένη www.evipsalti.com
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
60
Διαστάσεις:
25x17
Βάρος:
0.145 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση