Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στην οικονομική

Offer
Συγκεντρώνονται εδώ οι δύο τόμοι της τρίτης έκδοσης του έργου "Εισαγωγή στην οικονομική". Οι συγγραφείς παρουσιάζουν τα βασικά θέματα της οικονομικής επιστήμης συνδυάζοντας τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, με στόχο να βοηθήσουμε τους φοιτητές να κατανοήσουν το σημερινό οικονομικό περιβάλλον. Με πολλά παραδείγματα από την οικονομική ζωή, εφαρμογές της οικονομικής πολιτικής, έμφαση στον ρόλο των πληροφοριών και της παγκοσμιοποίησης, εξοικειώνουν τον αναγνώστη με τις σύγχρονες οικονομικές εξελίξεις. Στον Α΄ τόμο θα βρείτε ειδικότερα: τις βασικές έννοιες και τα εργαλεία της οικονομικής ανάλυσης, θέματα θετικής μικροοικονομικής και οικονομικής της ευημερίας. Ο B΄ τόμος εστιάζεται κυρίως σε θέματα μακροοικονομικής και παγκόσμιας οικονομίας.

1248 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330.07 (Οικονομία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη))
Άλλα πρόσωπα: Γρηγόρης Σιουρούνης (Επιμελητής) , Παρασκευή Παπαδοπούλου (Μεταφραστής) , Ελένη Θάνου (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-218-937-5
ISBN (10ψήφιο): 960-218-937-1
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2015
Γράψε τη δική σου κριτική
97.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

72.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο David Begg είναι καθηγητής Οικονομικών στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Imperial College. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος της Τράπεζας της Αγγλίας, του Υπουργείου Οικονομικών της Μ. Βρετανίας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Rudiger Dornbusch διετέλεσε καθηγητής Οικονομικών στο MIT μέχρι το θάνατό του, το 2002.

Ο Stanley Fischer διετέλεσε καθηγητής Οικονομικών στο MIT, καθώς και επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, αναπληρωτής επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αντιπρόεδρος της τράπεζας Citigroup και διοικητής της Τράπεζας του Ισραήλ.

Ο Gianluigi Vernasca διδάσκει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Essex. Από τον Οκτώβριο του 2009 υπηρετεί επίσης ως διευθυντής προπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Οικονομικών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.