Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ 22: Μικρά και μεγάλα ψάρια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ 22: Μικρά και μεγάλα ψάρια

Jürgen Banscherus

11.10€ -24% 8.44€

Οι αστυνομικοί και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Ίσως επειδή οι ιδιωτικοί ερευνητές δε φοράνε στολή. Ίσως επειδή τριγυρίζουν χωρίς περιπολικά, γαλάζια φώτα και σειρήνες. Ίσως επειδή χώνονται στις δουλειές της αστυνομίας. Το σίγουρο είναι πως η συνεργασία ιδιωτικού ντετέκτιβ με αστυνομικό είναι πιο σπάνια κι από χιόνι τον Αύγουστο. Αυτή τη φορά όμως ο Κλουζ αναλαμβάνει μια υπόθεση για λογαριασμό του επιθεωρητή Μαξ Χοφ. Κι αυτό που στην αρχή μοιάζει μικρό ψαράκι αποκαλύπτεται πραγματικά θεόρατο.

Ralf Butschkow

Ralf Butschkow (Εικονογράφος)

Ο Ραλφ Μπούτσκοφ γεννήθηκε το 1962 στο Βερολίνο, όπου ζει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Σπούδασε στη Σχολή Τέχνης στο Βερολίνο και σήμερα εργάζεται ως γραφίστας στην Ακαδημία Σχεδίου. Ήδη έχουν εκδοθεί περισσότερα από 50 βιβλία με δική του εικονογράφηση.


Jürgen Banscherus

Jürgen Banscherus (Συγγραφέας)

Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ" έχει μεταφρασθεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Αγγέλου

Μαρία Αγγέλου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγέλου είναι σύμβουλος τοξικοεξάρτησης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Εκπαιδεύτηκε στην Αμερική στις στρατηγικές πρόληψης των εξαρτητικών ουσιών (Department of Education - Northeast Regional Center N.Y., USA). Έχει ειδικευτεί στη Συστηματική Ψυχοθεραπεία σε άτομα, οικογένειες και ομάδες στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). Εργάζεται στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.). Για πολλά χρόνια δούλεψε στον τομέα θεραπείας των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει προγράμματα και παρεμβάσεις πρόληψης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θεραπείας της Οικογένειας (EFTA), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και του Σωματείου Ευρωπαϊκών Λειτουργών για την αντιμετώπιση της ουσιοεξάρτησης (ITACA). Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
96
Διαστάσεις:
13x20
Βάρος:
0.156 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση