Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μακροοικονομική

Offer

Στη "Μακροοικονομική", οι διακεκριμένοι συγγραφείς και ακαδημαϊκοί Daron Acemoglu, David Laibson και John A. List αξιοποιούν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο και χρησιμοποιούν τη δύναμη των Οικονομικών για να ερμηνεύσουν πλήθος θεμάτων: απασχόληση και ανεργία, χρηματοπιστωτικές αγορές, νομισματικό σύστημα, διεθνές εμπόριο, ανοικτή οικονομία. Απαντούν επίσης σε καίρια ερωτήματα, όπως το "Γιατί δεν είναι ολόκληρος ο κόσμος αναπτυγμένος;" Θίγουν ζητήματα όπως ο πλούτος των εθνών και δίνουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα την ανθρώπινη συμπεριφορά. Σε χρηστικό επίπεδο, οι ενδιαφερόμενοι θα βοηθηθούν από τα ακόλουθα: λέξεις κλειδιά και γλωσσάρι, πλαγιότιτλους σε κάθε ενότητα, παραρτήματα που περιλαμβάνουν εμπειρικά ερωτήματα, εικόνες και σχεδιαγράμματα, περίληψη στο τέλος κάθε κεφαλαίου, ερωτήσεις και προβλήματα για εξάσκηση.


512 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 339 (Μακροοικονομική)
Άλλα πρόσωπα: Σταμάτης Κώντσας (Μεταφραστής) , Μαρία Πεμπετζόγλου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-586-041-7
ISBN (10ψήφιο): 960-586-041-4
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2015
Γράψε τη δική σου κριτική
73.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

54.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο David Laibson είναι καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης, κάτοχος της έδρας Robert I. Goldman, στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου και ηγείται της Πρωτοβουλίας Μελέτης των Θεμελίων της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς.

Ο John A. List είναι καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης, κάτοχος της έδρας Homer J. Livingston, στο πανεπιστήμιο του Σικάγο και Πρόεδρος του Τμήματος της Οικονομικής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.