Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μικροοικονομική

Offer

Στη Μικροοικονομική, οι διακεκριμένοι συγγραφείς και ακαδημαϊκοί Daron Acemoglu, David Laibson και John A. List αξιοποιούν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο, αναδεικνύοντας την εκπληκτική δύναμη των Οικονομικών να προβλέπουν και να βελτιώνουν όσα συμβαίνουν γύρω μας. Παράλληλα, δίνουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν τις βασικές αρχές της οικονομικής ανάλυσης, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την ανθρώπινη συμπεριφορά. Αριστοποίηση, ισορροπία και εμπειρισμός είναι οι τρεις κεντρικές ιδέες, τις οποίες πραγματεύονται οι συγγραφείς στα επιμέρους κεφάλαια. Σε χρηστικό επίπεδο, οι ενδιαφερόμενοι θα βοηθηθούν από τα ακόλουθα: λέξεις κλειδιά και γλωσσάρι, πλαγιότιτλους σε κάθε ενότητα, παραρτήματα που περιλαμβάνουν εμπειρικά ερωτήματα, εικόνες και σχεδιαγράμματα, περίληψη στο τέλος κάθε κεφαλαίου, ερωτήσεις και προβλήματα για εξάσκηση.

Αναζητήστε το βιβλίο στο www.kritiki.gr και ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα βοηθητικού υλικού για την υποστήριξη της μελέτης και της διδασκαλίας:
- Ψηφιακό βιβλίο
- Ιστοχώρος (microsite) του βιβλίου
- Συνοδευτικές εφαρμογές (book companion)


560 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 338.5 (Μικροοικονομική)
Άλλα πρόσωπα: Σοφία Δεληπάλλα (Επιμελητής) , Σταμάτης Κώντσας (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-586-040-0
ISBN (10ψήφιο): 960-586-040-6
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2015
Γράψε τη δική σου κριτική
74.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

55.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο David Laibson είναι καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης, κάτοχος της έδρας Robert I. Goldman, στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου και ηγείται της Πρωτοβουλίας Μελέτης των Θεμελίων της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς.

Ο John A. List είναι καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης, κάτοχος της έδρας Homer J. Livingston, στο πανεπιστήμιο του Σικάγο και Πρόεδρος του Τμήματος της Οικονομικής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.