Αγάπη τώρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αγάπη τώρα

Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι

Τζιλ Δούκα

Νικόλας Ουρανός

Το "Αγάπη τώρα" είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, MBA, PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr , πέρασαν από... σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο... σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι", όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.
Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.

Τζιλ Δούκα

Τζιλ Δούκα (Συγγραφέας)

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης, βραβευμένη και #1 bestselling συγγραφέας και βραβευμένη Μέντορας επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι η συγγραφέας του βραβευμένου #1 bestselling Βραβευμένου βιβλίου: "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι". Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event ( από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο. Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο. Μέσα από την www.jilldouka.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α. Έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλας Ουρανός

Νικόλας Ουρανός (Συγγραφέας)

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και βραβευμένος #1 bestselling συγγραφέας. Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr . Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του bestselling βιβλίου: "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι". Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλάδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική. Αρθρογραφεί και εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου. Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητά μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας "ολόκληρο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
158
Διαστάσεις:
23χ15
Βάρος:
0.29 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση