Homo Stupidus
zoom in
  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9786185058319

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Το παρόν βιβλίο είναι μια κραυγή αγωνίας για έναν κόσμο που χάνεται μπρος στην ανθρώπινη ηλιθιότητα. Πρόκειται για ένα βιβλίο σπονδυλωτό στη δομή του, καθώς αποτελείται από επιμέρους δοκίμια με διαφορετική θεματολογία, που γράφτηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και βραβεύτηκαν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Αυτό που σαν κόκκινο νήμα διατρέχει όλα αυτά τα κείμενα είναι η αγωνία του συγγραφέα και ο στοχασμός του μπροστά στην ανθρώπινη ηλιθιότητα ανά τους αιώνες. Την ανθρώπινη ηλιθιότητα, που, ενώ δυστυχώς συντροφεύει κάθε ενέργεια και πράξη του ανθρώπου, δεν λαμβάνεται υπόψη όσο σοβαρά θα έπρεπε σαν παράγοντας της στρεβλής εξέλιξης και της εκτροπής της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το βιβλίο είναι ένας πικρός απολογισμός των λαθών, των προλήψεων, των προκαταλήψεων και των παθογενειών που οδήγησαν τον σύγχρονο άνθρωπο στη μετάλλαξή του στον παντοδύναμο καταστροφέα Homo stupidus.

Γιάννης Λαιμοδέτης (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Λαιμοδέτης γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 26-8-1968 και ξεκίνησε πολεμικές τέχνες στην ηλικία των εννέα ετών, με πρώτο σύστημα το καράτε. Στην πάροδο του χρόνου μελέτησε πολλά συστήματα πολεμικών τεχνών και κατέκτησε τη μαύρη ζώνη σε πέντε από αυτά. Διδάσκει επί δεκαεπτά έτη και είναι full-time επαγγελματίας εκπαιδευτής. Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε εκατοντάδες σεμινάρια, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα στα εγκυρότερα περιοδικά πολεμικών τεχνών και έχει εκδώσει δύο βιβλία, τρία DVD και πέντε manuals σχετικά με την αυτοάμυνα και το street fighting. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος εκπαιδευτής, αναγνωρισμένος προπονητής της Γ.Γ.Α. και Πρόεδρος του Πανελληνίου Οργανισμού Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας. Από το 1999 διδάσκει τη δική του μέθοδο αυτοάμυνας, D.A.S. Street Fighting Systems, και από το 2005 είναι Διευθυντής Ευρώπης για την Παγκόσμια Ομοσπονδία ICAT. Έχει σπουδάσει εγκληματολογία, ηλεκτρονικά, μουσική. Ζει και διδάσκει στην Αθήνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
141
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.226 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ…

★ ★ ★ ★ ★

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΟ,ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 23/05/2015)

Ενα επικαιρο και ενδιαφερων βιβλιο.Απλη γλωσσα…

★ ★ ★ ★ ★

Ενα επικαιρο και ενδιαφερων βιβλιο.Απλη γλωσσα και βαθεια νοηματα.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 16/07/2015)

Αν ψάχνεις για συνωμοσίες, νεφελίμ, τους…

★ ★ ★ ★ ★

Αν ψάχνεις για συνωμοσίες, νεφελίμ, τους ελέγχοντες τον κόσμο τούτο, αν είσαι φόλοουερ του παΐσου και του λιάκο, αν το ριζικό και το γραμμένο είναι ο καθημερινός οδηγητής σου, αν αντέχεις ΤΗΝ αποκάλυψη της χιλιετίας και ταυτόχρονα ενημερώνεσαι από το facebook, Διάβασέ το ΤΩΡΑ! Αύριο θα είναι αργά. Κύριε Λαιμοδέτη σας ευχαριστώ και σας υπολήπτομαι.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 08/12/2015)