Το Νέο Συμπόσιο
zoom in
11.00€ -10% 9.90€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185087937

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Λεξίτυπον

Το «Νέο Συμπόσιο» είναι ένα ποίημα από 4330 έμμετρους ομοιοκατάληκτους στίχους σε διάλογο μεταξύ μιας παρέας προσώπων που αναφέρονται και θέτουν προβληματισμούς σε βασικά της ζωής των ανθρώπων θέματα, όπως είναι ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, το περιβάλλον, το δημογραφικό, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η παράνομη μετανάστευση, η υγεία, η παιδεία, η επιστήμη, ο πολιτισμός, η θρησκεία και άλλα.

Πάνω στα θέματα αυτά ο αναγνώστης, και αφού διαβάσει τι λένε οι διαλεγόμενοι του συμποσίου, μπορεί να σχηματίσει τους δικούς του προβληματισμούς  και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα  και στις δικές του απόψεις.

Πότης Κατράκης

Πότης Κατράκης (Συγγραφέας)

Ο Πότης Κατράκης γεννήθηκε στη Δαιμονιά Λακωνίας το 1930 και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος της Ακαδημίας Ferdinandea Ιταλίας, της Α.Ε.Π.Ι., της Εθνικής Εταιρίας των Ελλήνων Λογοτεχνών, του Παρνασσού, του Πειραϊκού Συνδέσμου και άλλων Ενώσεων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πειραιώς, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και πρόεδρος σε διάφορα σωματεία. Έχει εκδόσει ενενήντα οκτώ μέχρι τώρα λογοτεχνικά βιβλία και έχει λάβει διάφορες τιμητικές διακρίσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.233 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση