Κανένας σπίνος δε σώπασε επειδή υπάρχουν αηδόνια
zoom in
14.93€ -10% 13.44€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786188189713

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Ανάτυπο

Υπάρχουν άραγε συνταγές γραφής;
Τρόποι που "ξεκλειδώνουν" τη φαντασία;
Τεχνικές που πυροδοτούν την έμπνευση;

Το Εργαστήρι Λογοπλεκτικής δίνει απάντηση σε όλα αυτά αλλά προ πάντων δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπούν το γράψιμο να αποτυπώσουν στο χαρτί σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, ιδέες... Και να μοιραστούν το χρόνο τους με ποιότητα και αλληλοσεβασμό.
 

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λίλη Παπαδοπέτρου

Λίλη Παπαδοπέτρου (Συγγραφέας)

Η Λίλη Παπαδοπέτρου γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Εργάσθηκε στη δημόσια εκπαίδευση επί 26 έτη. Τώρα ασχολείται με το συντονισμό ομάδων δημιουργικής αυτοέκφρασης μέσα από τη ζωγραφική και τη συγγραφή κειμένων. Έχει λάβει μέρος σε δύο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει κάνει μία ατομική. Το "Κατεργασμένα όνειρα" είναι το πρώτο της βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ευγενία Ασλανίδου - Μπουρλέτσικα

Ευγενία Ασλανίδου - Μπουρλέτσικα (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Εργάσθηκε ως νηπιαγωγός 28 χρόνια στη Δημόσια Εκπαίδευση. Έχει δύο γιους. Τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στο εργαστήρι . Το περασμένο καλοκαίρι ανακάλυψε τη ροπή προς την ποίηση και συνέθεσε πολλά ποιήματα ενώ είχε ήδη αρχίσει να ασχολείται με τον πεζό λόγο μέσα από τη συμμετοχή της στο Εργαστήρι. Έλαβε επίσης μέρος στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής του Εργαστηρίου που έγινε το καλοκαίρι του 2014.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πασχαλίνα Ζαχειρίδου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βάσω Φούσκου

Βάσω Φούσκου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στη Νέα Μάδυτο. Μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάσθηκε στη Μέση Εκπαίδευση. Την τελευταία δεκαετία υλοποίησε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και έλαβε μέρος σε δράσεις οικολογικού περιεχομένου. Εδώ και δύο χρόνια, ως μέλος του Εργαστηρίου ασχολείται με τη Ζωγραφική και τη Δημιουργική Γραφή. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο και μία κόρη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σοφία Παπανδρέου

Σοφία Παπανδρέου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Χόμπυ της είναι η μαγειρική και οι χειροτεχνίες. Από μικρή έγραφε ποιήματα, παραμύθια σε μορφή ποιήματος και διηγήματα. Επίσης παιδικούς θεατρικούς διαλόγους σε μορφή ποιήματος, μερικοί από τους οποίους αξιοποιήθηκαν σε παραστάσεις Δημοτικών Σχολείων. Εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στο Εργαστήρι Ζωγραφικής και Λογοπλεκτικής και έλαβε μέρος στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής το καλοκαίρι του 2014.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αναστασία Ασλανίδου

Αναστασία Ασλανίδου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1955 στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τα 20 χρόνια της έζησε στην Άνω Τούμπα, την Τούμπα των χώρων και των προσώπων που περιγράφει ο Βασίλης Βασιλικός στο "Ζ". Τελείωσε το θρυλικό "Μικτόν Γυμνάσιον Τούμπας" εν μέσω δικτατορίας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ., Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών, το 1978 και εργάστηκε για 34 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες, ο πατέρας από την Κερασούντα του Πόντου και η μητέρα από τη Σμύρνη. Απέκτησε τρία παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάγια Ψαθά

Μάγια Ψαθά (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Για είκοσι χρόνια δούλεψε σε τράπεζα. Έχει ένα γιο, το Θόδωρο. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με το Ρέικι, τα Μεταφυσικά και την Αριθμολογία. Επίσης ασχολήθηκε με το Ψηφιδωτό. Με το γράψιμο και τη Ζωγραφική καταπιάσθηκε ως μέλος του Εργαστηρίου και έλαβε μέρος στην ομαδική έκθεση το καλοκαίρι του 2014. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
292
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.444 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση