Κάτω από το ουράνιο τόξο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κάτω από το ουράνιο τόξο

Rainbows on the moon

Barbara Wood

8.00€ -26% 5.92€

Κάτω από το Ουράνιο Τόξο
(Rainbows on the Moon)
Μετάφραση: Μαρία Κωνσταντέα
Η Έμιλι Στόουν και ο σύζυγός της Aϊζακ φτάνουν από τη Νέα Αγγλία στη Χονολουλού της Χαβάης για να διαδώσουν ως ιεροκήρυκες το Λόγο του Κυρίου. Η όμορφη και ευγενική Έμιλι πολύ σύντομα κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα νοσταλγίας για την πατρίδα της, όμως είναι αποφασισμένη να διαδώσει την πίστη της… και να αγνοήσει την έλξη που νιώθει για τον εντυπωσιακό πλοίαρχο Μακένζι Φάροου.

Πάνω που η Έμιλι αρχίζει ν` αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τη μεγάλη ιέρεια της Χαβάης Πούα και την κόρη της Μαχίνα, μια απρόσμενη τραγωδία απειλεί να την αναγκάσει να φύγει από το νησί. Σε κατάσταση σύγχυσης, η Έμιλι παίρνει μια απόφαση που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα όσα γνωρίζει και αγαπάει –και μαζί τη δική της ψυχική υγεία.        

Τριάντα χρόνια αργότερα, φτάνει στη Χαβάη μια μοναχή-νοσοκόμα, η αδελφή Θηρεσία, η οποία γνωρίζεται με τον γοητευτικό γιο του πλοίαρχου Φάροου, έναν ισχυρό άνδρα που διαδραματίζει καίριο ρόλο στη συμμαχία της Χαβάης με την Αμερική. Η Θηρεσία ανακαλύπτει πως μια σκοτεινή κατάρα βασανίζει την οικογένειά του και τους κατοίκους του νησιού. Μια κατάρα την οποία για να λύσει θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη βοήθεια της Έμιλι και της Μαχίνα…  
Barbara Wood

Barbara Wood (Συγγραφέας)

Η Μπάρμπαρα Γουντ γεννήθηκε το 1947 στην Αγγλία και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Μετά το τέλος των δεκάχρονων σπουδών της, εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε μια νευροχειρουργική κλινική, προτού τελικά κάνει το χόμπι της επάγγελμα και γίνει συγγραφέας. Μέχρι σήμερα έχει γράψει αρκετά επιτυχημένα μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν γίνει Bestsellers και κυκλοφορούν σ΄ όλο τον κόσμο. Όλα τα έργα της διακρίνονται για την αφηγηματική δεινότητα και την πιστή απεικόνιση των κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών των τόπων στους οποίους διαδραματίζονται. Ζει στο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Κωνσταντέα (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
512
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.767 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση