Ο Ιωνάς και το κήτος
zoom in
7.46€ -10% 6.71€
Πώς μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος στην κοιλιά ενός κήτους; Και μάλιστα ένας Προφήτης; Θα επιβιώσει μέσα εκεί; Και θα σωθεί, τελικά; Θα μπορέσει να κηρύξει στους ανθρώπους τον λόγο του Θεού; Και θα σωθούν οι άνθρωποι από το κήρυγμά του; Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτηματικά απαντάει το θεόπνευστο βιβλίο του Ιωνά, ένα από τα 49 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης. Απαντάει σε μικρούς και σε μεγάλους...
Χρήστος Α. Γουσίδης

Χρήστος Α. Γουσίδης (Εικονογράφος)

Ο Χρήστος Γουσίδης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1970 στη Θεσσαλονίκη. Όταν τέλειωσε το σχολείο πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει Γραφιστική. Μετά το πτυχίο Γραφιστικής του ΤΕΙ, πήγε στην Αγγλία για ένα μεταπτυχιακό στο τμήμα Graphic Fine Art στο Κεντ, όπου ασχολήθηκε με τη Video Art. Κατόπιν στη Σκωτία έκανε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στο Glasgow School of Art. Από το 1998 ζει από τις ζωγραφιές, τις εικόνες και τα σκίτσα του και συνεργάζεται στενά με τις εκδόσεις Ακρίτας. Το 2000 νυμφεύθηκε τη Μελίνα Γραμματικοπούλου και έχουν τρεις κόρες.

Φωτεινή Π. Τσομάκου

Φωτεινή Π. Τσομάκου (Συγγραφέας)

Η Φωτεινή Π. Τσομάκου είναι εκπαιδευτικός, δασκάλα και φιλόλογος. Γεννήθηκε στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, αλλά ζει στην Αθήνα. Εργάστηκε 10 χρόνια στην Πρωτοβάθμια και 16 χρόνια στην Δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση (Εκπαιδευτήρια Συλλόγου "Η Ελληνική Παιδεία"). Τα τελευταία 7 χρόνια διευθύνει το Δημοτικό Ηρακλείου του ίδιου σχολείου. Αγαπάει πολύ τα παιδιά κάθε ηλικίας και εργάζεται με όλη της την καρδιά για να πλουτίζουν σε γνώσεις και να ανθίζουν μέσα στην αγάπη και στο φως των ιδανικών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
28χ20
Βάρος:
0.197 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση