Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μορφολογία και ανατομία φυτών

Μορφολογία και ανατομία φυτών
Πρωταρχικός ρόλος του βιβλίου αυτού είναι να πραγματευθεί ολοκληρωμένα τη δομή, λειτουργική δράση και βιολογία του φυτικού σώματος.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται, παράλληλα με τον προπτυχιακό και μεταπτυχιακό φοιτητή των ΑΕΙ και ΤΕΙ, που παρακολουθεί μαθήματα της Βοτανικής Επιστήμης, στον επιστήμονα και τον δάσκαλο που επαγγελματικά και ερευνητικά ασχολείται με τους βασικούς και εφαρμοσμένους κλάδους της Βοτανικής Επιστήμης.

(από την Εισαγωγή του βιβλίου)


Σημείωση: Επανέκδοση: "Αφοι Κυριακίδη", 2007

24χ17 εκ., 696 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 581 (Βοτανική)
ISBN: 978-618-5105-44-0
ISBN (10ψήφιο): 618-5105-44-6
Βάρος: 1.428 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
67.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

59.63
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ηλίας, Ηλίας Φ.
Ο Ηλίας Ηλίας είναι από 1995 Καθηγητής της Βοτανικής και Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Βοτανικής στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα με αντικείμενο στην γενετική, βελτίωση φυτών από τη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1983. Από το έτος 1985 ήταν έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Φυτικής Παράγωγης του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα για ενάμιση χρόνο στο Πανεπιστήμιο Clemson των Η.Π.Α. σε θέματα φυσιολογίας φυτών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη φυσιολογία φυτών και ιδιαιτέρως την επίδραση των φυτοορμονών στην αύξηση και ανάπτυξη των καλλιεργούμενων φυτών.

Τσέκος, Ιωάννης Β.
Ο Ιωάννης Τσέκος είναι από το 1975 καθηγητής της Βοτανικής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Βοτανικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα με αντικείμενο στην κυτταροφυσιολογία των φυτών από τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1966. Το έτος 1970 εξελέγη από τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Α.Π.Θ. Υφηγητής της Έδρας της Βοτανικής. Μετεκπαιδεύτηκε για πέντε (5) χρόνια στα Πανεπιστήμια Αμβούργου, Χαϊδελβέργης και Αustin Η.Π.Α. ως υπότροφος των Ιδρυμάτων Alexander von Humboldt, του Γερμανικού Ακαδημαϊκού Ιδρύματος Ανταλλαγών (Deutscher Akademischer Austauschdienst, DAAD) και Fulbright. Εξελέγη μέλος της European Academy of Sciences (Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών, Βρυξέλλες). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την κυτταροφυσιολογία, τη δομή και λειτουργική δράση των υποκυτταρικών συστατικών και ιδιαιτέρως των κυτταρικών μεμβρανών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.