Ποτέ μη γυρίζεις πίσω
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ποτέ μη γυρίζεις πίσω

Never go back

Lee Child

Από τη χιονισμένη Νότια Ντακότα, ο Τζακ Ρίτσερ φτάνει στη Βιρτζίνια. Προορισμός του το αρχηγείο της παλιάς μονάδας του, του 110ου Λόχου Στρατονομίας. Ό,τι κοντινότερο σε σπίτι είχε ποτέ.
Ο μοναδικός λόγος που φέρνει τον Ρίτσερ πίσω στα παλιά του λημέρια είναι η επιθυμία του να γνωρίσει την καινούρια διοικήτρια, ταγματάρχη Σούζαν Τέρνερ. Γιατί; Επειδή του άρεσε η φωνή της από το τηλέφωνο. Όμως, το άτομο που κάθεται τώρα στο παλιό γραφείο του Ρίτσερ δεν είναι γυναίκα. Η Σούζαν Τέρνερ έχει εξαφανιστεί και τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή.
Ο Ρίτσερ βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία μιας ανθρωποκτονίας που έχει συμβεί πριν δεκαέξι χρόνια και με μια φράση που σίγουρα δεν περίμενε ν΄ ακούσει: "Γύρισες στον στρατό, ταγματάρχη. Και το τομάρι σου μου ανήκει".
Θα μετανιώσει που γύρισε; Ή, μήπως, θα το μετανιώσει κάποιος άλλος;

Lee Child

Lee Child (Συγγραφέας)

Ο Λη Τσάιλντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βιομηχανική περιοχή των Μίντλαντς της Αγγλίας. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε για είκοσι χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Μέχρι τώρα έχει γράψει δώδεκα βιβλία με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, τον μοναχικό περιπλανώμενο πρώην αστυνομικό του στρατού, που έγιναν όλα διεθνείς επιτυχίες. Ο συγγραφέας σήμερα ζει στο Μανχάταν και στη Νότια Γαλλία. Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στη μουσική, στο διάβασμα και στην ομάδα των Γιάνκις, την Άτον Βίλα και τη Μαρσέιγ.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
480
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.28 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση