Ο Πρίγκιπας των Νεφών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Πρίγκιπας των Νεφών

Η οργή του ουρανού και του ανέμου

Christophe Galfard

15.00€ -27% 10.95€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602193228

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Καλέντης

Ο Τομ έχει γίνει ο ήρωας του Ίγκρεκτον, της Σχολής Επιστημών για εκλεκτούς, όπου ο Τύραννος διαπαιδαγωγεί τους μαθητές της ώστε να αποκτήσουν κυριαρχία πάνω στις δυνάμεις της φύσης. Ο νεαρός ήρωας δεν ξέρει ότι η Μυρτίλη περιπλανιέται, σε σύγχυση, στα ερείπια του κατεστραμμένου βασιλείου του πατέρα της, ούτε ότι ο Τρίσταμ, αιχμάλωτος πάνω σε ένα περιπλανώμενο νέφος, κάνει μάταιες προσπάθειες να αποκτήσει «επαίσθηση» των ανέμων.

Θα τα καταφέρουν τελικά οι τρεις φίλοι, ο Τρίσταμ, η Μυρτίλη και ο Τομ, να ξαναβρεθούν; Θα καταλάβουν γιατί κινούνται οι ήπειροι, από πού προέρχεται η υψηλή θερμοκρασία του κόσμου μας και γιατί διεγείρονται τα ηφαίστεια… προτού ο Τύραννος κατορθώσει να αφανίσει τη ζωή πάνω στη Γη με τη βοήθεια ενός όπλου εξίσου μυστικού όσο και τρομακτικού;

 Ένα βιβλίο για να γνωρίσει κανείς τη δύναμη της φύσης.

Ευγενία Τσελέντη (Μεταφραστής)


Christophe Galfard

Christophe Galfard (Συγγραφέας)

Ο Κριστόφ Γκαλφάρ γεννήθηκε το 1976 στη Γαλλία. Σπούδασε εφαρμοσμένα μαθηματικά και θεωρητική φυσική. Πήρε το διδακτορικό του στο Κέιμπριτζ με εποπτεύοντα καθηγητή το διάσημο αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ, με τον οποίο συνεργάστηκε για τη συγγραφή του πρώτου του βιβλίου, που τιμήθηκε με πολλά βραβεία Νεανικής Επιστημονικής Λογοτεχνίας. Το βιβλίο, "Ο πρίγκιπας των νεφών", αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας. Το βιβλίο απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Επιστημονικού Νεανικού Βιβλίου από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γαλλίας και το Βραβείο Καλύτερου Νεανικού Μυθιστορήματος 2010 από το Γενικό Συμβούλιο των Vosges. Επίσης το δεύτερο βιβλίο της σειράς απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Γαλλικού Βιβλίου για το Περιβάλλον 2013 (Prix du Livre Environnement de la fondation Veolia). Από το 2012 εμφανίζεται στην εκπομπή "28 min" της Elisabeth Quin στο γαλλικό κανάλι Arte.TV, παρουσιάζοντας επιστημονικά θέματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
3
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
416
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.626 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση