Όλα Όσα Ονειρευτήκαμε
zoom in

Αυτή είναι η ιστορία της Χαράς και του Μίνωα. Της Χαράς, η οποία παρά το όνομά της δεν έτρεφε καμία χαρά για τη ζωή και ζούσε σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούσε το μαύρο και οι καταθλιπτικές τάσεις. Αντίθετα, ο Μίνωας, ήταν η προσωποποίηση της χαρά της ζωής και της αισιοδοξίας. Οι δρόμοι τους κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Η Χαρά σ’ αυτόν θα συναντήσει έναν άντρα χαμογελαστό, αισιόδοξο, ιδεαλιστή που θα της αλλάξει άποψη για τη ζωή και θα την μεταφέρει σε έναν καινούριο κόσμο γεμάτο αισιοδοξία. Ο Μίνωας θα βρει σ’ εκείνη μια ξεχωριστή γυναίκα που θα την αγαπήσει με πολύ πάθος.
Ο έρωτάς τους μοιάζει φτιαγμένος στ’ αστέρια, και είναι σίγουροι ότι οι μοίρες οδήγησαν τον ένα στον άλλο. Μόνο που η ζωή έχει διαφορετικά σχέδια γι’ αυτούς, και το χτύπημά της θα είναι αμείλικτο. Η Χαρά θα βρίσκεται συνεχώς σε διλήμματα, σε πάθη και αμφιβολίες. Ο Μίνωας θα αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια προκειμένου να δει τις προσπάθειές του να καρποφορούν και να πετυχαίνει σταδιακά αυτά που ονειρεύεται. Ωστόσο, θα καταλάβει ότι η δύναμη της αγάπης είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να νικήσει τα πάντα.
Το «Όλα Όσα Ονειρευτήκαμε» είναι μια ιστορία για τον έρωτα και την απογοήτευση, για τους νέους που καθημερινά αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, για εκείνους που απλά βλέπουν τη ζωή να περνά από μπροστά τους και δεν κάνουν τίποτα για να εξελιχθούν. Κι είναι μια ιστορία για τα ξυπνήματα, εκείνα που ανοίγουν τα μάτια σε μια ζωή σκληρή, πραγματική, που δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτή της γυάλας ασφαλείας που μας νομίζουμε ότι μας περιβάλλει.

Αθανασία Κιφοκέρη

Αθανασία Κιφοκέρη (Συγγραφέας)

Γεννημένη στην Αθήνα από μικρή ηλικία έζησε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδηγεί στο να σπουδάσει παιδαγωγικά στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα στο τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Πύργου. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει αρκετά χρόνια παραδοσιακούς χωρούς και αργεντίνικο χορό. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ενώ τον ελευθερό της χρόνο ασχολείται με την συγγραφή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
90
Διαστάσεις:
21x14.5
Βάρος:
0.158 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση