Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύστημα πραγματικού χρόνου
(Real Time Systems)

Σύστημα πραγματικού χρόνου
[...]
Το βιβλίο πραγματεύεται ένα ευρύ φάσμα πτυχών που αφορούν στα συστήματα πραγματικού χρόνου. Από την πλευρά του υλικού, καλύπτονται θέματα παραλληλίας και πολυνηματισμού των επεξεργαστών, καθώς και ζητήματα υλικού που σχετίζονται με την ψηφιακή καταγραφή πολυκαναλικών ή μη δεδομένων. Από πλευράς λογισμικού μελετάται η ανάπτυξη συστημάτων πραγματικού χρόνου, με εστίαση στις κρίσιμες φάσεις της ανάλυσης των απαιτήσεων και του σχεδιαμού, καθώς και των λειτουργικών συστημάτων πραγματικού χρόνου, τα οποία υποστηρίζουν την όλη λειτουργία των εφαρμογών. Υλικό και λογισμικό αντιμετωπίζονται επίσης συνδυαστικά, υπό τη θεώρηση του ολοκληρωμένου συστήματος, μέσα από μία εκτεταμένη μελέτη των βιοϊατρικών συστημάτων πραγματικού χρόνου. Τέλος, γίνεται εκτεταμένη αναφορά στην ανάλυση των επιδόσεων των συστημάτων πραγματικού χρόνου.
[...]

(Αθανάσιος Σκόρδας, από τον Πρόλογο)


Σημείωση: Copyright: 2015. Πρόλογος: Αθανάσιος Σκόδρας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών.

25χ18 εκ., 478 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα), 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-418-457-6
ISBN (10ψήφιο): 960-418-457-1
Βάρος: 1.053 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
40.83
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κώστας Βασιλάκης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με αντικείμενο τα πληροοφοριακά συστήματα. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με το λογισμικό συστημάτων καθώς και με την ανάλυση-σχεδίαση συστημάτων λογισμικού, έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 120 σχετικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε έργα έρευνας και ανάπτυξης, όπου σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν συστήματα λογισμικού, πολλά από τα οποία ενσωματώνουν απαιτήσεις πραγματικού χρόνου.

Ο Δημήτρης Μαρούλης είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει συστήματα πραγματικού χρόνου, τα δεδομένα των οποίων χρησιμοποιούνται ευρέως από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 16 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.