Αμείλικτη Κατάρα
zoom in
4.97€

Σε ένα μικρό χωριό της ελληνικής υπαίθρου, ένα αμίλητο στοιχειό κατατρέχει την οικογένεια των Σκαραματαίων, μέχρι που τρεις έφηβοι στο κατώφλι της ενηλικίωσης σφυρηλατούν μια φιλία που αντέχει πέρα από το θάνατο. 

Μια ιστορία αμείλικτου, μεταφυσικού τρόμου, από τον Δημήτρη Στατήρη, που θα στοιχειώσει τις νύχτες σας.

Σειρά Petit, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Η σειρά: Γνωριμία με τα είδη και τις κατηγορίες της φανταστικής λογοτεχνίας, μέσα από βιβλία 48 σελίδων, με αυτοτελής ιστορίες διαφορετικών ειδών. Διαλέξτε ένα και διαβάστε το στο τρένο μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, στο διάλειμμα σας στη δουλειά, το απόγευμα μαζί με τον καφέ σας, πριν να κοιμηθείτε το βράδυ. Έχουν το σωστό μέγεθος για όλες αυτές τις χρήσεις κι όσες ακόμα μπορείτε να φανταστείτε. 

Δημήτριος Στατήρης

Δημήτριος Στατήρης (Συγγραφέας)

Ο Δημήτριος Στατήρης γεννήθηκε το 1985 στην πόλη της Λάρισας. Έχει φοιτήσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας, στο τμήμα μηχανολογίας. Επίσης, είναι σπουδαστής φυσικοθεραπείας του 1ου Ι.Ε.Κ. Λάρισας. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο άθλημα του taeekwondo. Το πάθος του, όμως, είναι η συγγραφή, ειδικότερα η συγγραφή ιστοριών τρόμου. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και στο διαδίκτυο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
18x13
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση