Ρέκβιεμ
zoom in
15.43€ -26% 11.42€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180108132

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Εκείνοι προσπάθησαν να μας αφανίσουν, να μας θάψουν στο παρελθόν. Και όμως, είμαστε ακόμη εδώ. Και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι.

Οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές, οι Ανατροπείς και η κραταιά Κοινωνία των Θεραπευμένων, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και οδεύουν προς την τελική αναμέτρηση. Η Λένα αναστατώνεται από την αναπάντεχη επανεμφάνιση του Άλεξ στη ζωή της και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πρώτη της αγάπη και στον έρωτά της για τον Τζούλιαν, τον νεαρό συναγωνιστή που της έχει δοθεί ολοκληρωτικά. Δυο κόσμοι πέρα για πέρα διαφορετικοί συγκρούονται: ο κόσμος της λογικής και των προδιαγεγραμμένων αποφάσεων απειλεί να συντρίψει τον κόσμο της ελεύθερης βούλησης, όπου η αληθινή αγάπη και ο πόνος συνυπάρχουν, τυραννούν μα και απελευθερώνουν.

Μαίρη Γραμμένου (Μεταφραστής)


Lauren Oliver

Lauren Oliver (Συγγραφέας)

H Λόρεν Όλιβερ προέρχεται από οικογένεια συγγραφέων και υπήρξε ανέκαθεν μανιώδης αναγνώστρια. Σπούδασε φιλοσοφία και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, και στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός υπεύθυνου έκδοσης σε μεγάλο εκδοτικό οίκο στη Νέα Υόρκη. Το μυθιστόρημα "Πριν φύγω" είναι το πρώτο της· είναι υποψήφιο για το βραβείο των Romantic Times για το καλύτερο νεανικό μυθιστόρημα του 2010 στην κατηγορία του φανταστικού και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Publisher΄s Weekly με τα καλύτερα βιβλία του 2010. Η ίδια η συγγραφέας λέει ότι είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων που μπορεί να συνεχίσει να γράφει, καθώς ποτέ δεν ήταν καλή σε οτιδήποτε άλλο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
432
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.65 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση