Το αρμενάκι της ελπίδας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το αρμενάκι της ελπίδας

Διηγήματα

Σπύρος Γ. Τσίρος

5.07€ -26% 3.75€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789600400656

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    1997

  • Εκδότης

    Κέδρος

`Τα διηγήματα του Σπύρου Γ. Τσίρου, γραμμένα με γλαφυρότητα και ρεαλισμό, φέρνουν το μήνυμα πως και στο σημερινό κόσμο, η ανθρωπιά μπορεί να νικήσει την παγωνιά του...` ανέφερε κάποιο από τα πολλά δημοσιεύματα, για τον `Ήλιο με τα κρόσια`, το προηγούμενο βιβλίο του Σπύρου Γ. Τσίρου, που απέσπασε τα ευνοϊκά σχόλια της κριτικής. Χαρακτηριστικό της θερμής υποδοχής που επιφυλάχθηκε στον `Ήλιο με
τα κρόσια`, είναι και τούτο: Μαθητής της Δ` τάξης, του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ο Νίκος Γ. Σκλατινιώτης, αυτό διάλεξε σαν θέμα της έκθεσης που τους έβαλε ο δάσκαλος, κι έγραψε πως `το θαυμάσιο αυτό βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του...`.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Τάσος Αυγερινός

Τάσος Αυγερινός (Εικονογράφος)

Ο Τάσος Αυγερινός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Όταν αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο της πόλης, έφυγε από τη γενέτειρά του και ήρθε στην Αθήνα όπου σπούδασε στην Πάντειο. Παράλληλα όμως με τις σπουδές του άρχισε να ασχολείται και με τη δημοσιογραφία. Στα σαράντα χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής στον Τύπο εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες ως ρεπόρτερ, ανασυντάκτης κειμένων (ριράιτερ), σχολιαστής και χρονογράφος. Από το 1974 μέχρι το 2002 ήταν συντάκτης του Ριζοσπάστη.

Σπύρος Γ. Τσίρος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
77
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.128 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση