Θεραπευτικά αγιάσματα στην Ελλάδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Θεραπευτικά αγιάσματα στην Ελλάδα

Σοφία Α. Σουλή

12.00€ -10% 10.80€

Τα αγιάσματα είναι ιερά νερά, ιαματικά και θαυματουργά. Οι Εκδόσεις Μύρτος και η συγγραφέας Σοφία Α. Σουλή παρουσιάζουν το βιβλίο "Θεραπευτικά Αγιάσματα στην Ελλάδα" στο οποίο επιχειρείται για πρώτη φορά μια μοναδική καταγραφή 70 αγιασμένων πηγών. Προλογίζει ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Σχοινάς.

Ο αναγνώστης θα ταξιδέψει σε γνωστά ή και άγνωστα αγιάσματα της πατρίδας μας που βρίσκονται στο ύπαιθρο, σε μέρη απόμακρα, άλλα μέσα σε εκκλησιές και μοναστήρια, κάποια σε μαγευτικές τοποθεσίες ή κρυφές σπηλιές και άλλα βαθιά στη γη όπου ο πιστός κατεβαίνει πολλά σκαλοπάτια ή χαράκια για να τα συναντήσει.

Από την Ευαγγελίστρια στην Τήνο μέχρι την Παναγία Σουμελά, από την Προυσιώτισσα μέχρι τον Όσιο Δαβίδ στην Εύβοια, από την Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έως τον Άγιο Ραφαήλ στην Μυτιλήνη, από την Κρήτη έως την Μακεδονία ο ταξιδιώτης συναντά προσκυνήματα και επιστρέφοντας κρατά μαζί του τη γαλήνη στην ψυχή και λίγο αγίασμα, πολύτιμο για κάποιες δύσκολες στιγμές.

Σοφία Α. Σουλή

Σοφία Α. Σουλή (Συγγραφέας)

Η Σοφία Σουλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 από γονείς ναξιακής καταγωγής. Από μικρή ηλικία επιδόθηκε στη συγγραφή, γι΄ αυτό και οι νομικές σπουδές της δεν την κράτησαν. Επαγγελματικά ασχολείται με τη δημοσιογραφία στον περιοδικό τύπο. Τα βιβλία της ανήκουν σε διάφορους χώρους με ιδιαίτερη προτίμηση τον αρχαίο κόσμο κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί σε βιβλία άλλων συγγραφέων, ενώ μελέτες και άρθρα της δημοσιεύονται σε διάφορα έντυπα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.238 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση