Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοικητική επιστήμη
(Ποσοτικές μέθοδοι για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων)

Offer
Η "Διοικητική επιστήμη" βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει εννοιολογικά το ρόλο της διοικητικής επιστήμης στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, παρουσιάζοντας τις μαθηματικές και τεχνικές έννοιες με απλό, εύληπτο και πρακτικό τρόπο.

Στόχος του βιβλίου είναι να εξοικειώσει τους φοιτητές με τη φύση και το ρόλο της επιχειρησιακής έρευνας και να περιγράψει σαφώς τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στην επιχειρησιακή έρευνα και στη διαδικασία λήψης επιτυχημένων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων, σεναρίων και περιπτώσεων, στοχεύοντας στην πρακτική εφαρμογή των τεχνικών της επιχειρησιακής έρευνας σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ασκήσεις που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρακτικά επιχειρησιακά προβλήματα και βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου κάθε ενότητας.
Επιπλέον, η εκμάθηση κάθε τεχνικής επιχειρησιακής έρευνας συνοδεύεται από τη χρήση του Microsoft Excel. Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε κεφαλαίου δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο το Microsoft Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή αποτελεσμάτων. Κάτω από αυτό το πρίσμα, το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές και μετά το πέρας των σπουδών τους ως επαγγελματικό εργαλείο.

912 σελίδες
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Δημήτρης Χατζούδης (Μεταφραστής) , Γιάννης Κωνσταντάρας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-932-0
ISBN (10ψήφιο): 960-218-932-0
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
82.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

61.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O David R. Anderson είναι καθηγητής Ποσοτικής Ανάλυσης στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Cincinnati.

O Kipp Martin είναι καθηγητής Επιχειρησιακής Έρευνας και Πληροφορικής Τεχνολογίας στη Σχολή Διοίκησης του University of Chicago.

Ο Dennis J. Sweeny είναι καθηγητής Ποσοτικής Ανάλυσης και ιδρυτής του κέντρου ενίσχυσης παραγωγικότητας στο University of Cincinnati.

Ο Thomas A. Williams είναι καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Rochester Institute of Technology.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.