Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ελληνικά για σας Α1
(Βιβλίο μαθητή: Δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας για εφήβους και ενηλίκους)

No Cover
Το βιβλίο του μαθητή Ελληνικά για σας Α1 ανήκει στη δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας Ελληνικά για σας, η οποία απευθύνεται σε εφήβους και ενηλίκους. Πρόκειται για ένα δίγλωσσο υλικό, το οποίο διευκολύνει τη διδασκαλία στην τάξη, αλλά και την αυτόνομη μάθηση.
Το Βιβλίο του μαθητή Α1 περιλαμβάνει υλικό σύμφωνο με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τη Γλώσσα (ΚΕΠΑ) και με την ύλη που απαιτείται για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας Α1 του Κ.Ε.Γ. (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας). Για τη δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού Ελληνικά για σας Α1 συνδυάστηκαν ποικίλες διδακτικές προσεγγίσεις, με κυρίαρχη βεβαίως την επικοινωνιακή.
Το Βιβλίο του μαθητή Α1 συμπληρώνεται από το Τετράδιο ασκήσεων Α1 (ηχητικό υλικό 4 ωρών, CD mp3) και διαδραστικό ψηφιακό υλικό (DVD-Rom). Επιπλέον, στις ιστοσελίδες της NEOHEL υπάρχουν οι λύσεις του τετραδίου ασκήσεων, το Βιβλίο του δασκάλου και μια σειρά τεστ για τις εξετάσεις Ελληνομάθειας (www.neohel.gr). Οι συμπληρωματικές ασκήσεις e-learning βρίσκονται (www.greekforyou.eu).
ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
2.500 λέξεις
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
92 Στόχοι
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ
104 Φαινόμενα
ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ & ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Βασική ύλη (Βιβλίο + Τετράδιο ασκήσεων + Λύσεις):
25 κεφάλαια (149 κείμενα, 25 τραγούδια, 750 ασκήσεις)
Ώρες διδασκαλίας: 130-140
Συμπληρωματική ύλη: 70 κείμενα για ανάγνωση & κείμενα πολιτισμού
Ώρες διδασκαλίας: 40-50
Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ
Η διγλωσσία αφορά τις εκφωνήσεις των ασκήσεων,
τους κανόνες γραμματικής, το λεξιλόγιο, τις εκφράσεις και τους
ιδιωτισμούς της ελληνικής γλώσσας, στοιχεία κοινωνιογλωσσικά, πολιτιστικά και καθημερινής ζωής.
Το υλικό μπορεί να διδαχθεί και σε μία διαπολιτισμική τάξη στην οποία κάθε μαθητής θα έχει το βιβλίο με τη γλώσσα αναφοράς που θα επιλέξει, χωρίς να είναι απαραίτητο ο διδάσκων να γνωρίζει καμία από τις γλώσσες αναφοράς.

28χ21 εκ., 290 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ελληνικά για Σας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 480.24 (Ελληνική γλώσσα - Διδακτικά βιβλία για ξένους)
ISBN: 978-960-7307-70-5
ISBN (10ψήφιο): 960-7307-70-4
Βάρος: 0.85 κιλά
Εκδότης: Neohel
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
31.10
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

-M.A. στη Διδασκαλία Δεύτερης Γλώσσας. Παιδαγωγικό Τμήμα, Πανεπιστήμιο του Houston, TX. Μεταπτυχιακή εργασία: Ανάπτυξη των δεξιοτήτων Ανάγνωσης και Γραφής μέσω της δίγλωσσης εκπαίδευσης. -LL.M. στο Αμερικανικό Δίκαιο Επιχειρήσεων, Νομική Σχολή, UCLA, CA. Μ.Α. στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών σπουδών, Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών. -Πτυχίο Νομικού τμήματος Νομικής Σχολής, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. -Μέλος του Συνδέσμου Νομικών. -Πρακτική στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Δίκαιο (1986-2002) -Δίδαξε την ελληνική ως ξένη γλώσσα στο St. Catherine΄s, Βρετανικό σχολείο στην Ελλάδα. -Δίδαξε την ελληνική ως ξένη γλώσσα σε υπαλλήλους ξένων εταιρειών. -Δίδαξε την ελληνική ως ξένη γλώσσα στο ελληνικό σχολείο Ευαγγελισμός στο Houston, TX. -Εξετάστρια στις εξετάσεις Ελληνομάθειας στο Houston. -Εκπαιδεύτρια διδασκόντων την ελληνική ως ξένη γλώσσα. Βασικό συγγραφικό έργο για τα Ελληνικά ως ξένη γλώσσα Ελληνικά για σας - Δίγλωσση σειρά (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Αλβανικά) για εφήβους & ενηλίκους 2013-2014 Επίπεδο Α1 (Ε. Γεωργαντζή - Ε. Ραυτοπούλου - Λ. Βάσκα-Παϊδούση), 2014

-Πτυχίο Γαλλικής φιλολογίας. Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. -Cambridge Diploma Αγγλικών Σπουδών. -Δίπλωμα λογοτεχνικής μετάφρασης (Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών). -Μέλος της ερευνητικής ομάδας της NEOHEL σε θέματα διδασκαλίας της ελληνικής ως ξένης γλώσσας. -Διδάσκει στα σεμινάρια επιμόρφωσης καθηγητών της ελληνικής ως ξένης γλώσσας της NEOHEL μέσα στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Comenius, Gruntvig, Erasmus +) με εξειδίκευση στη χρήση οπτικοακουστικού υλικού στη διδασκαλία των ζωντανών γλωσσών. Διδάσκει επίσης στα σεμινάρια πολιτισμού την ιστορία και εξέλιξη της ελληνικής μουσικής. -Εκπαιδεύτρια διδασκόντων την ελληνική ως ξένη γλώσσα. -Μεταφράστρια πρόζας και θεάτρου. Βασικό συγγραφικό έργο για τα Ελληνικά ως ξένη γλώσσα -Ελληνικά για σας - Δίγλωσση σειρά (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Αλβανικά) για εφήβους & ενηλίκους, 2013-2014 Επίπεδο Α0 (Ε. Γεωργαντζή - Ε. Ραυτοπούλου), 2013 Επίπεδο Α1 (Ε. Γεωργαντζή - Ε. Ραυτοπούλου - Λ. Βάσκα-Παϊδούση), 2014.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.