Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ελληνικά για σας Α0
(Δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας για εφήβους και ενηλίκους)

No Cover
Το βιβλίο του μαθητή ανήκει στη δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας Ελληνικά για σας, η οποία απευθύνεται σε εφήβους και ενηλίκους. Πρόκειται για ένα δίγλωσσο υλικό, το οποίο διευκολύνει τη διδασκαλία στην τάξη, αλλά και την αυτόνομη μάθηση. Η σειρά συνεχίζεται με το επίπεδο Α1 (Ελληνικά-Αλβανικά).
Το βιβλίο Α0 αφορά τη συστηματική διδασκαλία της ανάγνωσης, της γραφής, του τονισμού και της προφοράς και απευθύνεται σε τελείως αρχάριους (οι οποίοι δε γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο), αλλά και σε σπουδαστές προχωρημένων επιπέδων (ακόμα και Γ2), οι οποίοι αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα στις παραπάνω δεξιότητες.
Περιλαμβάνει υλικό σύμφωνο με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τη Γλώσσα (ΚΕΠΑ) και την ύλη που απαιτείται για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας του Κ.Ε.Γ. (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας).
Περιλαμβάνει 175 ασκήσεις με τις λύσεις τους και συμπληρώνεται από ηχητικό υλικό (CD mp3, 4 ωρών) και συμπληρωματικές διαδραστικές ασκήσεις e-learning στην ιστοσελίδα της NEOHEL (www.greekforyou.eu).
ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
1.700 λέξεις
ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Ανάγνωση 54 ασκήσεις
Γραφή 26 ασκήσεις
Προφορά 93 ασκήσεις
Τονισμός 27 ασκήσεις
ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ & ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Βασική ύλη: 5 Ενότητες - 145 ασκήσεις
Ώρες διδασκαλίας: 25
Συμπληρωματική ύλη: 30 ασκήσεις
Ώρες διδασκαλίας: 5
Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ
Στο επίπεδο Α0 όλα είναι μεταφρασμένα. Οι εκφωνήσεις των ασκήσεων, οι κανόνες, τα κείμενα, οι λεζάντες, οι πινακίδες και όλα τα άλλα πολιτιστικά στοιχεία ακολουθούνται από τη μετάφρασή τους, έτσι ώστε το περιεχόμενό τους να γίνεται αμέσως κατανοητό και ο σπουδαστής να διευκολύνεται στην εξάσκηση της ανάγνωσης, της γραφής, της προφοράς και του τονισμού, που αποτελούν τους βασικούς στόχους του Βιβλίου Α0.
Το υλικό μπορεί να διδαχθεί και σε μία διαπολιτισμική τάξη στην οποία κάθε μαθητής θα έχει το βιβλίο με τη γλώσσα αναφοράς που θα επιλέξει, χωρίς να είναι απαραίτητο ο διδάσκων να γνωρίζει καμία από τις γλώσσες αναφοράς.

28χ21 εκ., 150 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ελληνικά για Σας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 480.24 (Ελληνική γλώσσα - Διδακτικά βιβλία για ξένους)
ISBN: 978-960-7307-63-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7307-63-1
Βάρος: 0.65 κιλά
Εκδότης: Neohel
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
25.03
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.28
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

-Πτυχίο Γαλλικής φιλολογίας. Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. -Cambridge Diploma Αγγλικών Σπουδών. -Δίπλωμα λογοτεχνικής μετάφρασης (Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών). -Μέλος της ερευνητικής ομάδας της NEOHEL σε θέματα διδασκαλίας της ελληνικής ως ξένης γλώσσας. -Διδάσκει στα σεμινάρια επιμόρφωσης καθηγητών της ελληνικής ως ξένης γλώσσας της NEOHEL μέσα στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Comenius, Gruntvig, Erasmus +) με εξειδίκευση στη χρήση οπτικοακουστικού υλικού στη διδασκαλία των ζωντανών γλωσσών. Διδάσκει επίσης στα σεμινάρια πολιτισμού την ιστορία και εξέλιξη της ελληνικής μουσικής. -Εκπαιδεύτρια διδασκόντων την ελληνική ως ξένη γλώσσα. -Μεταφράστρια πρόζας και θεάτρου. Βασικό συγγραφικό έργο για τα Ελληνικά ως ξένη γλώσσα -Ελληνικά για σας - Δίγλωσση σειρά (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Αλβανικά) για εφήβους & ενηλίκους, 2013-2014 Επίπεδο Α0 (Ε. Γεωργαντζή - Ε. Ραυτοπούλου), 2013 Επίπεδο Α1 (Ε. Γεωργαντζή - Ε. Ραυτοπούλου - Λ. Βάσκα-Παϊδούση), 2014.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.