Τα δύο αδέρφια και το φεγγάρι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα δύο αδέρφια και το φεγγάρι

Δήμητρα Π. Πυργελή

6.00€ -24% 4.56€

Δυο αδέρφια παίζουν κι ονειρεύονται. Ένα άλογο που τρέχει σαν τον άνεμο. Μια κουζίνα όπου ψήνονται θαύματα. Γλυκά ψωμάκια γεμιστά με παραμύθια. Κι από το παιχνίδι στο όνειρο, βήμα το βήμα, τα δυο αδέρφια (ήρωες επιτέλους σαν όλους τους ταξιδιώτες!) θα φτάσουν ως το φεγγάρι. Και θα μάθουν πού κρύβονται στ’ αλήθεια τα όνειρα τα γλυκά κάθε πρωί, όταν οι άνθρωποι ξυπνούν και δεν τα ονειρεύονται πια…

Μαρία Πεπονά

Μαρία Πεπονά (Εικονογράφος)

Η Μαρία Πεπονά γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική και οπτική επικοινωνία στον ΑΚΤΟ, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, όπου και πήρε ΜΑ (Master of Arts) στην εικονογράφηση. Δούλεψε για λίγο ως βοηθός καθηγητή εικονογράφησης στο Surrey Institute of Art and Design University College, καθώς και ως corporate εικονογράφος στο Spirit Design στη Βιέννη. Με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου ασχολήθηκε σχετικά πρόσφατα.

Δήμητρα Π. Πυργελή

Δήμητρα Π. Πυργελή (Συγγραφέας)

Η Δήμητρα Π. Πυργελή γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη. Εργάζεται στο βιβλιοπωλείο της. Κάνει εκποµπές στο Ράδιο Ξάνθη 93,5 fm, επισκέπτεται σχολεία και αφηγείται παραµύθια, δηµιουργώντας σχέσεις µε το πιο "άναρχο" υλικό της ανθρωπότητας, τα παιδιά. Από µικρή ζει αγκαλιά µε τα βιβλία. Διαβάζει και πλάθει ιστορίες για µικρούς και µεγάλους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.062 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση