Η Ελλάδα ΤΡΟΪ-ΚΑλαμάκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Ελλάδα ΤΡΟΪ-ΚΑλαμάκι

Αφήγημα

Έφη Μαϊνέττι

13.00€ -25% 9.75€
  • Άμεσα διαθέσιμο

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185058234

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Περάσανε στο τραπέζι με ανακούφιση. Εκεί τους περίμενε η μεγάλη έκπληξη. Ήταν στρωμένο κατά τέτοιο τρόπο, που θα υπέθετες ότι επρόκειτο να φιλοξενήσει υψηλά πρόσωπα.

"Ούτε να περίμενες την Christine Lagarde και τον Olli Rehn" είπε η Βικτώρια στην Ελένη.

"Παιδιά, τον Olli Rehn τον συμπαθώ, γιατί είχε την ειλικρίνεια να πει ότι θυσιάστηκε η Ελλάδα για να σωθούν οι άλλες οικονομίες και τράπεζες" είπε η Ελένη "όσο για την Lagarde, είδατε πώς έγινε τελευταία; Μοιάζει σαν γριά".

"Καλά, όλοι αυτοί που ασχολούνται με το image της δεν της λένε ότι δεν πρέπει να κόβει καρέ τα μαλλιά της, γιατί τη μεγαλώνουν πολύ; Είναι που είναι άσχημη. Έχει ένα αντρικό, αυστηρό πρόσωπο. Πρέπει να επιστρέψει στο κοντοκουρεμένο κεφάλι!" συμπλήρωσε η Άννα.

"Είναι όμως αριστοκρατική και ντύνεται πολύ ωραία" είπε η Αντιγόνη.

"Άλλο chic και άλλο όμορφη. Υπάρχει διαφορά, όσο ένα σουβλάκι του παρελθόντος από ένα καλαμάκι του παρόντος" είπε...

Έφη Μαϊνέττι

Έφη Μαϊνέττι (Συγγραφέας)

Η Έφη Μαϊνέττι, μετά από το βιβλίο της "Περούκες φορεμένες με στυλ", δηλώνει ότι ευτυχώς τα δεδομένα του βιογραφικού της παραμένουν τα ίδια. Η Κηφισιά, στην οποία γεννήθηκε και την οποία υπεραγαπά, εξακολουθεί να την εμπνέει. Δημιουργεί με τα χέρια της ό,τι πλάθει η φαντασία της. Αγαπά τα ταξίδια, τη φύση, τα ζώα και τα χρώματα. Έχει για σύντροφο τον ίδιο ξανθό κύριο, ούσα εκ γενετής μονογαμική. Ο εν λόγω κύριος έχει τέσσερα πόδια και ζυγίζει λιγότερο από τέσσερα κιλά. Όπως και εκείνη, διανύει την τρίτη ηλικία. Εκείνος, μετά από δωδεκαετή πολυλογία από τη μεριά της συντρόφου του, έχει αρχίσει να της απαντά σε μία γλώσσα, που προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα λεξικό τύπου Μπαμπινιώτη. Σαν μοντέρνο ζευγάρι, αρχικά περνούσαν τις νύχτες σε χωριστά δωμάτια, τώρα όμως κοιμούνται αγκαλιά. Μετά από αρρώστιες, απώλειες, χαράτσια και φόρους εισοδήματος, με το βιβλίο "Η Ελλάδα ΤΡΟΪ-ΚΑλαμάκι" αποφάσισε από τη μία μεριά να δώσει μία νότα χαράς στον εαυτό της και να καταγράψει τα ευτράπελα της καθημερινότητας, από την άλλη να προβληματιστεί και να προβληματίσει, προσπαθώντας να προσεγγίσει το νόημα της ζωής. Παρούσες όπως πάντα οι μεταφυσικές της ανησυχίες. Το χιούμορ δεν διαγράφει το πρόβλημα. Απλώς διακωμωδώντας αυτά που μας είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, γιατί είναι υπεράνω των δυνάμεών μας, τα κάνει λίγο πιο ανεκτά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
158
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση