Η τέχνη ως θεραπεία
zoom in

Το βιβλίο αυτό δηλώνει με τόλμη ότι η τέχνη έχει μία ξεκάθαρη χρησιμότητα: πρόκειται για θεραπευτικό εργαλείο που μας βοηθά να βιώνουμε πιο ολοκληρωμένα τη ζωή μας.

Αντώνης Καλοκύρης (Μεταφραστής)


Alain De Botton

Alain De Botton (Συγγραφέας)

Ο Αλαίν ντε Μποττόν γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας το 1969 και μεγάλωσε στην Ελβετία και την Αγγλία. Μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Το "Πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου" πρωτοεκδόθηκε το 1997 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από εικοσιπέντε γλώσσες, επιτυχία που συνάντησαν, έκτοτε, και τα επόμενα βιβλία του. Έχει γράψει ακόμη τα εξής: "Essays in Love" (1993), "The Romantic Movement" (1994), "Kiss and Tell" (1995), "The Consolations of Philosophy" (2000), "The Art of Travel" (2001), "Status Anxiety" (2004), "The Architecture of Happiness" (2006), "The Pleasures and Sorrows of Work" (2009). Διδάσκει φιλοσοφία στο London University. Στα ελληνικά τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Armstrong

John Armstrong (Συγγραφέας)

Ο John Armstrong έχει διδάξει Φιλοσοφία στην Οικονοµική Σχολή της Μελβούρνης. Έχει γράψει πολλά επιτυχηµένα βιβλία γύρω από την τέχνη, την αισθητική θεωρία και τη φιλοσοφία, που µεταφράζονται σε πολλές γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
240
Διαστάσεις:
27x20.5
Βάρος:
1.361 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση