Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθηματικά διοικητικών και οικονομικών επιστημών
Συγγραφέας:   Οδυσσέας Μοσχίδης


Μαθηματικά διοικητικών και οικονομικών επιστημών
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε στα γενικά πλαίσια της σκοπιμότητας των εφαρμοσμένων μαθηματικών, αλλά με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Καθώς το βιβλίο θα αξιοποιηθεί και από πρωτοετείς φοιτητές Διοικητικών και Οικονομικών Τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, που διδάσκονται τουλάχιστον ένα μάθημα μαθηματικών και γνωρίζοντας καλά ποιες γνώσεις μαθηματικών έχει από τις σχολικές τάξεις ο νέο-εισερχόμενος φοιτητής, αφήνει ένα περιθώριο μετάβασης και προσαρμογής για τις νέες γνώσεις και την εφαρμοσμένη κουλτούρα.
Δεν είναι ένα βιβλίο Οικονομικής θεωρίας που χρησιμοποιεί μεθόδους των μαθηματικών, ούτε ένα βιβλίο καθαρών μαθηματικών που κάνει κάποια παραδείγματα στο πεδίο της οικονομίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σκοπό του έχει την ισόρροπη και αυτοτελή ανάπτυξη των βασικών εννοιών-τεχνικών των μαθηματικών και την ανάδειξη των εφαρμογών τους στην επίλυση προβλημάτων της επιστήμης της Διοίκησης και Οικονομίας.
Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να είναι σαφές, πλήρες και κατανοητό ώστε να είναι αποτελεσματικό και χρηστικό.

24χ17 εκ., 522 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 510.07 (Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία), 330.154 3 (Οικονομικά μαθηματικά)
ISBN: 978-960-9465-22-9
ISBN (10ψήφιο): 960-9465-22-6
Βάρος: 1.23 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
46.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

41.21
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Οδυσσέας Μοσχίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διδάσκει Μαθηματικά, Στατιστική, Στατιστική ανάλυση δεδομένων και Μεθοδολογία έρευνας. Έχει πτυχίο στα Μαθηματικά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι μεταπτυχιακές σπουδές είναι στον τομέα της Εφαρμοσμένης Στατιστικής και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με διδακτορικό: "Συμβολή στη μελέτη κλιμάκων αξιολόγησης με μεθόδους της Πολυδιάστατης Ανάλυσης Δεδομένων". Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Πολυδιάστατη Στατιστική Ανάλυση και εφαρμογές της στην αξιολόγηση επιχειρήσεων και έρευνα αγοράς. Έχει σημαντικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα στους τομείς της αξιολόγησης δεδομένων επιχειρήσεων και έρευνας αγοράς. Κατείχε τις θέσεις του Διοικητού και Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Άγιος Δημήτριος".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.