Το Γκρούφαλο
zoom in
9.86€ -24% 7.49€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601656144

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    Πατάκη

Χρόνια πολλά, Γκρούφαλο!

Το Γκρούφαλο είναι ένας ήρωας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε μια ιστορία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κλασικές για παιδιά. Όσο για τους δημιουργούς του, χάρη σ΄ αυτήν εδώ τη συνεργασία τους, θεωρούνται το πιο πετυχημένο δημιουργικό δίδυμο στη σύγχρονη ιστορία του παιδικού βιβλίου!

"Ένα ποντικάκι βγήκε βόλτα στο σκοτεινό δάσος. Μια αλεπού είδε το ποντικάκι και το ποντικάκι τής φάνηκε πολύ νόστιμο". Ακολούθησε το έξυπνο ποντικάκι και μάθε πώς θα γλιτώσει από μια αλεπού, μια κουκουβάγια, ένα φίδι κι ένα πεινασμένο γκρούφαλο...

Φίλιππος Μανδηλαράς

Φίλιππος Μανδηλαράς (Μεταφραστής)

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις Πατάκη 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις Πατάκη και Φυτράκη.

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Εικονογράφος)

Ο Άξελ Σέφλερ γεννήθηκε το 1957 στο Αμβούργο. Σπούδασε ιστορία της τέχνης. Από το 1982 ως το 1985 σπούδασε γραφιστική στο Corsham της Αγγλίας, στο Bath Academy of Art. Από το 1986 ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως εικονογράφος. Ως εικονογράφος, γραφίστας και συγγραφέας βιβλίων εικονογραφημένων έχει δημοσιεύσει δουλειά του σε περιοδικά όπως το ZEIT Magazin, το Eltern κ.ά., καθώς σε αγγλικούς, γαλλικούς και γερμανικούς εκδοτικούς οίκους.


Julia Donaldson

Julia Donaldson (Συγγραφέας)

Η Τζούλια Ντόναλντσον έχει γράψει πολλά επιτυχημένα παιδικά βιβλία, όπως το "Room on the broom" και το βραβευμένο "The Gruffalo", που κέρδισε το Βραβείο Smarties και το Βραβείο Blue Peter για το καλυτερο βιβλίο που διαβάζεται δυνατά. Επίσης, έχει γράψει πολλά παιδικά θεατρικά έργα και τραγούδια, και διευθύνει τακτικά εργαστήρια αφήγησης παραμυθιού και θεατρικά εργαστήρια. Ζει στη Γλασκόβη με το σύζυγό της Μάλκολμ και τους τρεις γιούς της.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
27x21.7
Βάρος:
0.151 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση