Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στατιστική Ι
(Θεωρία και εφαρμογές στην αγροτική οικονομία)

Στατιστική Ι

25χ17 εκ., 350 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 310 (Στατιστική)
ISBN: 978-960-418-473-6
ISBN (10ψήφιο): 960-418-473-3
Βάρος: 0.83 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
22.03
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ελένη Ζαφειρίου, ΜSc. Οικονομολόγος, ΜSc. Δασολόγος, είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει διδάξει στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στο ΤΕΙ Λάρισας. Έχει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, τα οποία υλοποιούνται ή έχουν υλοποιηθεί από την Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε εθνικά συνέδρια με κριτές.

Ο Δρ. Θεόδωρος Κουτρουμανίδης, Πολιτικός Μηχανικός, Μαθηματικός, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Οικονομικής Στατιστικής στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, που υλοποιούνται ή έχουν υλοποιηθεί από το Υπ. Γεωργίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τη Γ.Γ.Ε.Τ., κ.λπ. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι μέλος εκλεκτορικών σωμάτων για την κρίση υποψηφίων μελών Δ.Ε.Π., κριτής επιστημονικών εργασιών σε περιοδικά και συνέδρια, μέλος επιστημονικών επιτροπών συνεδρίων. Έχει διατελέσει μέλος της Συγκλήτου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005, ως εκπρόσωπος μελών ΔΕΠ και είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι επιβλέπων σε τρεις διδακτορικές διατριβές υπό εξέλιξη. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών και εθνικών συνεδρίων με κριτές.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.