Διαχείριση έργου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διαχείριση έργου

Αρχές και τεχνικές

Rory Burke

35.00€ -27% 25.55€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602189252

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    Κριτική

Το βιβλίο εξηγεί τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών σχεδιασμού και ελέγχου διαχείρισης έργου που χρησιμοποιούνται από λογισμικό σχεδιασμού, το PMBOK 4ed και το APM BoK 5ed.

Με πλήθος δοκιμασμένων παραδειγμάτων και ασκήσεων, περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε όλα τα θέματα του σώματος γνώσης, και ιδιαίτερα τη Διεργασία διαχείρισης έργου και το Σχέδιο διαχείρισης έργου.

Απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές, διευθυντές έργου, μέλη ομάδων έργου που είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση όλων των υπολογισμών και των λειτουργιών διοίκησης, καθώς και αναδόχους ή προμηθευτές που συμμετέχουν σε έργα.

Αγαμέμνων Μήλιος (Μεταφραστής)


Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος

Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος (Επιμέλεια)

Ο Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος, γεννημένος στην Αθήνα και παντρεμένος με τη Δήμητρα Λυμπέρη, είναι Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ (2003) και Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (1999). Εξειδικεύεται σε θέματα διοίκησης έργων και διαχείρισης κινδύνων για τα οποία έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Απασχολείται ως Διδάσκων (ΠΔ407 στη βαθμίδα του Λέκτορα) στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, είναι εξωτερικός συνεργάτης στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ και παράλληλα εργάζεται ως "ελεύθερος" σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα σχετικά με τη διαχείριση των κινδύνων και έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό εργασιών σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Έλενα Ρόκου (Επιμέλεια)


Rory Burke (Συγγραφέας)

Ο Rory Burke έχει M.Sc. στη διαχείριση έργου από τη Σχολή Διοίκησης Henley του Πανεπιστημίου Brunel, μεταπτυχιακό δίπλωμα σε Computer Aided Engineering από το Πανεπιστήμιο Coventry, και Ανώτερο Εθνικό Δίπλωμα στη Ναυπηγική από το Souhtampton Institute.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
464
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση