Αντιποίηση νοήματος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αντιποίηση νοήματος

Ποίηση

Χάρης Συνοδινός

10.00€ -10% 9.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604267743

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    Ιωλκός

Σε μια εποχή ρευστότητας οι έννοιες παραποιούνται και κατ’ επέκταση όλες οι εκφάνσεις του ανθρώπινου βίου κλυδωνίζονται. Οι λέξεις χάνουν τη μαχητικότητά τους, αλλάζουν στρατόπεδο ενώ η αβεβαιότητα πολιορκεί την ανθρώπινη συνείδηση. Φράσεις σφετερίζονται τα κεκτημένα άλλων εκφράσεων τη στιγμή που τα νοήματα λειαίνονται ή ακονίζονται. Ο έρωτας, η κοινωνική πραγματικότητα, το πολιτικό γίγνεσθαι, η σχέση με το έθνος, η μνήμη κι η ελπίδα αναδιατάσσονται υπό το πρίσμα της ανταρσίας των εννοιών.
Η ποιητική συλλογή του Χάρη Συνοδινού,  είναι το κοινό σύνορο ανάμεσα σε κάθε πτυχή της ζωής. Το καίριο στοίχημα των ποιητών –κατά το δημιουργό– είναι να αποφανθούν αν πρόκειται για παράπτωμα ή ευεργεσία. Το μεγάλο ερώτημα των αναγνωστών είναι η θέση της ποίησης απέναντι σ’ αυτό το φαινόμενο. Ποιος θα αποτιμήσει εντέλει την αξία της λαφυραγωγημένης ταυτότητας;

Χάρης Συνοδινός

Χάρης Συνοδινός (Συγγραφέας)

Ο Χάρης Συνοδινός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Αποφοίτησε με άριστα από το λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα» κι αφού έλαβε μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει και γράφει αγγλικά, γαλλικά. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων και ποιημάτων. Η «Αντιποίηση νοήματος» αποτελεί την πρώτη, ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.202 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση