Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι

Λίνα Μουσιώνη

13.50€ -20% 10.80€

- Με λένε Φι!
- Με λένε Λι!
- Έχεις δεις ουρά γοργόνας ασημένιας;
- Έχω δει μαργαριτάρι μεγάλο σαν φεγγάρι!
Ανάμεσα σε ξυπόλητες πατούσες, πολύχρωμα μαγιώ, μακροβούτια και κάστρα στην άμμο, δυο μικρά βότσαλα θα ζήσουν μια μεγάλη περιπέτεια.
Μια περιπέτεια που θα κρατήσει χειμώνες και καλοκαίρια.
Κι όταν τη διαβάσετε, θα δείτε σίγουρα στον ουρανό τα ΦιΛιδόνια να πετούν!

Λίνα Μουσιώνη (Συγγραφέας)

Η Λίνα Μουσιώνη γεννήθηκε το 1967 στη Λάρισα. Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη μελέτη του Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού και απέκτησε διδακτορικό τίτλο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Από το 1991 έως το 2009 εργάστηκε ως επιμελήτρια σε μουσείο, έχοντας παράλληλα την ευθύνη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του. Έχει επιμεληθεί και εκπονήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για τον νεοελληνικό πολιτισμό (τέχνες, τεχνικές, εθιμικός κύκλος), φορητό εκπαιδευτικό υλικό (μουσειοσκευές και φακέλους δραστηριοτήτων) και εκπαιδευτικές εκδόσεις. Είναι οργανωτικό στέλεχος της Νουτοπίας (μη κερδοσκοπικού φορέα για την αισθητική και συναισθηματική καλλιέργεια των παιδιών) και μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βανέσσα Ιωάννου (Εικονογράφος)

Η Βανέσσα Ιωάννου ανακάλυψε τα χρώματα σε μικρή ηλικία. Έπειτα, σπουδάζοντας στη Σχολή Καλών Τεχνών, έμαθε πώς να τα χρησιμοποιεί. Συνέχισε να πειραματίζεται μαζί τους στον χώρο της διαφήμισης. Σήμερα, διδάσκοντας σε παιδιά, συνειδητοποιεί πώς η φαντασία και τα χρώματα γίνονται εικόνα…


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
46
Διαστάσεις:
23χ31
Βάρος:
0.2 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση