Μα δεν θέλω αδερφάκι!!!
zoom in
3.98€

Σε ένα δάσος μακρινό, ζούσε το μικρό μας λιονταράκι, ο Ευγένιος. 
Μια μέρα οι γονείς του τού ανακοίνωσαν πως σύντομα θα αποκτούσε αδερφάκι κι η ζωή του Ευγένιου άλλαξε. Η ζήλια που τρύπωσε στο μυαλό του δεν τον άφηνε να αγαπήσει το μικρό του αδερφάκι. 
Θα καταφέρουν οι γονείς του να του αλλάξουν γνώμη;

Απολλώνια Ν. Παραμυθιώτη

Απολλώνια Ν. Παραμυθιώτη (Εικονογράφος)

Η Απολλώνια Παραμυθιώτη είναι ζωγράφος- εικονογράφος γεννημένη το 1994. Κάτοικος της Κέρκυρας μεγαλωμένη στην Αθήνα με καταγωγή από την Παραμυθιά. Όντας μικρή σε ηλικία ξεκίνησε τα πρώτα της δειλά βήματα στην εικονογράφηση βιβλίων ως εθελόντρια στις εκδόσεις Σαΐτα. Το αποτέλεσμα του έργου της μα και η όμορφη συνεργασία με τους συγγραφείς βοήθησε την ένταξή της στον χώρο τον εκδόσεων. Έχοντας έτσι μέσα σε λίγα έτη συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού και λάβει πανευρωπαϊκές διακρίσεις για την ποιότητα και το συνολικό αποτέλεσμα του βιβλίου, συνεχίζει να αποτυπώνει τη φαντασία του συγγραφέα και να ταξιδεύει τον αναγνώστη. Εξάλλου μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Χάρης Γαντζούδης

Χάρης Γαντζούδης (Συγγραφέας)

Ο Χάρης Γαντζούδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Σπούδασε στο Tμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ενώ παρακολούθησε και σεμινάριο δημιουργικής γραφής στο εργαστήρι του Αλέξανδρου Ντερπούλη. Το 2012 άρχισε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις πρώτες του ιστορίες (Deity.gr, onestory.gr) και συμμετείχε στη συλλογή "Tweet_Stories, Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες", που εκδόθηκε από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη OpenBook.gr. "Οι πρώτες σελίδες" είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί ελεύθερο στον διαδικτυακό αέρα από τις Εκδόσεις Σαΐτα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
22
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.047 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση