Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τριάντα τρεις πατέρες: Προκλήσεις και προσκλήσεις
Συγγραφέας:   Μάρκος Γ. Βάλβης


Τριάντα τρεις πατέρες: Προκλήσεις και προσκλήσεις
Η μελέτη αυτή συγκεντρώνει τη διδασκαλία Τριάντα Τριών Πατέρων της Χριστιανοσύνης, με πολύ τεκμηριωμένο και συστηματικό τρόπο. Παραθέτει το βίο και το έργο τους, αλλά και τις Προκλήσεις Ζωής τις οποίες μας προσκαλεί κάθε Πατέρας να διαχειριστούμε με τρόπο εσώτερο, φωτεινότερο, και μέσα στην Αγάπη της Χριστιανικής Πίστης.
Ένας απαραίτητος τόμος αναφοράς για κάθε σοβαρό μελετητή ή αναζητητή της Πατερικής Σοφίας.

24χ15 εκ., 450 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Η Σειρά των Διδασκάλων
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 281 (Πατέρες της Εκκλησίας )
ISBN: 978-618-81162-0-7
ISBN (10ψήφιο): 618-81162-0-1
Βάρος: 0.828 κιλά
Εκδότης: Βιονόησις
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
34.74
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

30.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Βάλβης, Μάρκος Γ.
Ο Μάρκος Γ. Βάλβης γεννήθηκε στη Σαντορίνη το 1951 και σπούδασε Πολιτική Επιστήμη, Νομικά και Δημόσια Διοίκηση. Εργάστηκε επί 26 χρόνια ως Γενικός Διευθυντής Διοικητικού και Ανθρωπίνων Πόρων στην Τσιμεντοβιομηχανία "Χαλκίς Α.Ε." παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Διοικητικού και Ανθρωπίνων Πόρων του Ομίλου ΑΓΕΤ Ηρακλής. Διετέλεσε μέλος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ. Συμμετείχε σε σεμινάρια και συνέδρια σε θέματα Management, Ψυχομετρικής Προσέγγισης, Οργανωτικής Συμπεριφοράς, Σύνδεσης Αμοιβής με Παραγωγικότητα, Αξιολόγησης Θέσεων Εργασίας, Αξιολόγησης Απόδοσης Προσωπικού, Οικονομικών, Υγιεινής και Ασφάλειας, Εργασιακών Σχέσεων, Βιομηχανικών Σχέσεων, Human Resources, Διαπραγματεύσεων, Συγκρούσεων, Κρίσεων και σε άλλα Επιχειρησιακού, Επιστημονικού και Επαγγελματικού ενδιαφέροντος θέματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2003 δημιούργησε τη συμβουλευτική εταιρία Synergy Solution m.v.p. Α.Ε., η οποία πραγματεύεται κυρίως και αποκλειστικά θέματα του Human Resources και κατέχει επίσης την ειδική άδεια λειτουργίας Ι.Γ.Σ.Ε. του Υπουργείου Εργασίας, για επιλογή προσωπικού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.