Μια Μετριοπαθής Πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια Μετριοπαθής Πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ

Συλλογικό έργο

James K. Galbraith

Stuart Holland

9.00€ -24% 6.84€

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

James K. Galbraith

James K. Galbraith (Συγγραφέας)

Ο James K. Galbraith είναι κάτοχος της έδρας Government/Business Relations Lloyd M. Bentsen, Jr. στο LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν. Έχει γράψει οκτώ βιβλία και εκατοντάδες άρθρα τόσο για ακαδημαϊκά όσο και για γενικού ενδιαφέροντος περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάνης Βαρουφάκης (Συγγραφέας)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διδάσκει οικονομική θεωρία και πολιτική οικονομία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα διευθύνει το Διδακτορικό Πρόγραμμα στις Οικονομικές Επιστήμες UADPhilEcon. Προηγουμένως δίδασκε στα Πανεπιστήμια του Sydney, Γλασκώβης, East Anglia και Louvain-la-neuve. Τα βιβλία του περιλαμβάνουν τους τίτλους "Rational Conflict" (Blackwell, 1991), "Foundations of Economics" (Routledge, 1998), "Θεωρία Παιγνίων".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ρούλα Τσιτούρη (Μεταφραστής)


Γιώργος Καλπαδάκης

Γιώργος Καλπαδάκης (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Γιώργος Καλπαδάκης είναι εντεταλμένος ερευνητής στο Κέντρο Ερεύνης της Ιστορίας του Νεωτέρου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει διδάξει στα τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. (φωτογραφία: Γιώργος Μαυρόπουλος)

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
96
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.156 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση