Προδομένη
zoom in
Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

P. C. Cast

P. C. Cast (Συγγραφέας)

Η Φ. Κ. Καστ γεννήθηκε στις Μεσοδυτικές Πολιτείες και μεγάλωσε ταξιδεύοντας μεταξύ Ιλινόις και Οκλαχόμα, όπου ερωτεύτηκε τα άλογα ιπποδρομιών και τη μυθολογία (την ίδια πάνω κάτω εποχή). Δίδαξε στο λύκειο επί 15 χρόνια, πριν αποσυρθεί για ν΄ ασχοληθεί αποκλειστικά με το γράψιμο. Τα μυθιστορήματά της έχουν κερδίσει σημαντικά βραβεία. Ζει στην Οκλαχόμα με την εκπληκτική κόρη της, την κακομαθημένη γάτα της και τα αξιολάτρευτα σκοτσέζικα τεριέ της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Kristin Cast

Kristin Cast (Συγγραφέας)

Η Κριστίν Καστ έχει δημοσιεύσει διηγήματα σε αρκετές ανθολογίες και έχει κερδίσει διακρίσεις στην ποίηση και τη δημοσιογραφία. Κάνει μεταπτυχιακά στο Northeastern State University, ενώ το όνειρό της είναι να δημιουργήσει ένα καταφύγιο ζώων στην Τούλσα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
376
Διαστάσεις:
16.7x12
Βάρος:
0.394 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση