Μαντικές κάρτες αρχαγγέλων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαντικές κάρτες αρχαγγέλων

Τράπουλα 45 καρτών και εγχειρίδιο

Doreen Virtue

22.00€ -27% 16.06€

Οι αρχάγγελοι είναι πολύ ισχυροί, σοφοί και στοργικοί οδηγοί, οι οποίοι μπορούν να σας παρακινήσουν και να σας θεραπεύσουν με αξιοθαύμαστους τρόπους. Αυτή η τράπουλα των 45 καρτών της Ντορίν Βίρτσιου θα σας φέρει κοντά με τους 15 αρχαγγέλους, θα σας μεταφέρει μηνύματα από αυτούς, θα σας βοηθήσει να τους καλέσετε και θα απαντήσει σε μερικά από τα σημαντικά ερωτήματα της ζωής σας. Θα μάθετε πώς να διενεργήσετε με ακρίβεια μία αρχαγγελική ανάγνωση για τον εαυτό σας και για τους άλλους, αξιοποιώντας την συνδρομή του εσώκλειστου εγχειριδίου οδηγιών.

Αντρέας Τσάκαλης

Αντρέας Τσάκαλης (Μεταφραστής)

Ο πεζογράφος και μεταφραστής Αντρέας Τσάκαλης γεννήθηκε το 1937 στη Νέα Απολλωνία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1961 από τις εκδόσεις "Δίφρος". Νέος ακόμα έφυγε για την Ευρώπη (Γερμανία, Σουηδία, Τσεχοσλοβακία) όπου δούλεψε και στην Πράγα παρακολούθησε μαθήματα δραματουργίας κινηματογράφου. Άλλα έργα του "Η απειλή του τίποτα", "Η υπόλοιπη ζωή" και το ανέκδοτο "Το καταφύγιο". Επίσης μετέφρασε από τα τσέχικα μερικούς μοντέρνους συγγραφείς, όπου Κούντερα, Φουκς, Βατσούλικ, Τσέρνα και Μιάτσκο. Έχει μεταφράσει και ένα μέρος από το έργο του Τσάπεκ, που προς το παρόν είναι ανέκδοτο. Το ΄75 έφυγε για την Αμερική όπου ζει με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Doreen Virtue

Doreen Virtue (Συγγραφέας)

Η Doreen Virtue έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη συμβουλευτική ψυχολογία. Υπήρξε σε όλη της τη ζωή ενορατική και έχει εντρυφήσει στον Χριστιανικό μυστικισμό. Η Doreen είναι συγγραφέας πολλών διεθνώς επιτυχημένων βιβλίων και παραδίδει διαδικτυακά εργαστήρια σε ζητήματα σχετικά με τα βιβλία της. Έχει εμφανιστεί σε εκπομπές της Oprah, του CNN, του BBC, στο The View και στο Good Morning America, ενώ αφιερώματα σε αυτήν και το έργο της έχουν φιλοξενηθεί σε αναρίθμητες εφημερίδες και περιοδικά ανά τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Doreen, μπορείτε να την επισκεφθείτε στο AngelTherapy.com. Για να γραφτείτε στα διαδικτυακά της μαθήματα μπορείτε να επισκεφθείτε το www.HayHouseU.com και το www.EarthAngel.com.  Από τις Εκδόσεις Ιβίσκος κυκλοφορούν επίσης  τα βιβλία της Αγγελική Θεραπεία και Οι Άγγελοι της Αφθονίας.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
82
Διαστάσεις:
13x10
Βάρος:
0.276 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση